Hälsa /Motion är bra! /Länkar

 

Här på denna sidan finns inte bara artiklar om tro utan också om att hela kroppen ska må bra. Jag är inget hälsofreak men hade jag vetat för 25 år sedan vad jag skulle drabbas utav senare i livet, så hade jag tränat varje dag och hållit igång på ett särskilt sätt.

Därför  tar jag med länkar här där du kan finna din egen form av träning som styrker din kropp. Ät hälsosamt och träna och håll igång, för då slipper man många problem då man blir äldre. Nu pratar jag inte om svält eller tokbantning, jag pratar/skriver om att MÅ BRA, utan kemiska medel och soffsitteri, och ohälsosam mat. Gud har skapat oss alla och han vill att hela  kroppen ska må bra och vara sund. /Maria

Så, rör på er:

http://www.linabjorkskog.com/sitemap

http://www.linabjorkskog.com/traning/trana-inre-magmuskler-i-vardagen /Gör ryggen starkare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.