Hälsa / Mobiltelefoner påverkar hjärtat. Varning!

 

Var rädd om ditt hjärta och din hälsa i övrigt.

Mobiltelefoner påverkar hjärtat

*

Strålningen från mobiltelefoner och DECT-telefoner påverkar hjärtat. Helt oberoende tester har gjorts då de har använt signumet Gold standard publication, vilket innebär att det är högt ställda krav som ställs vid tester. Det som sker är att hjärtrymten ökar i frekvens vid exponering av mobil och trådlösa telefoner.

Pumpaktiviteten i hjärtat kontrolleras av en impulsgenerering och ett ledningssystem, som är elektriskt och får hjärtmuskeln att omväxlande dras samman och slappna av. Då strålning i princip består av elektrisk energi, är det helt logiskt att yttre strålning stör/påverkar signalerna i hjärtat som då ändrar frekvens.

Ungefär runt år 2000 ökade antalet människor som drabbats av akut hjärtinfarkt drastiskt, där framförallt gruppen yngre kvinnor för första gången ökade samtidigt som hjärtinfarkt var den vanligaste dödsorsaken bland kvinnor. Det var ungefär samtidigt som mobiltelefonerna slog igenom på allvar i Sverige.
 
Forskarna hävdar att stress och rökning är de tyngsta orsakerna till hjärtinfarkt, vilket mycket väl kan stämma. Däremot verkar det inte finnas någon publicerad forskning på att strålningen kan kanske vara den utlösande faktorn för den gruppen som är just utsatt för stress, rökning och etc.

Mobilen dödar dig sakta och under tiden gör dig mer sinnesslö 
Överallt finns det information om mobiltelefonens farlighet eller ofarlighet. Det är exakt samma diskussioner som pågår om vacciner och andra läkemedel. Men glöm alla vetenskapliga studier som ändå är köpta med pengar från företag med vinstintresse. Med lite kunskap och med sunt förnuft är det inte svårt att lista ut vad som gäller.

 
 
Stålning, hur fungerar det? 

En mikrovågsugn innehåller en magnetron som skapar stora mängder mikrovågor som leds mot den maten man skall värme. Dessa mikrovågor arbetar på en frekvens på 2,45 gHz, (gigaherts, i detta fall 2,45 miljarder svängningar i sekunden).

När dessa vågor träffar maten är det egentligen vattenmolekylerna i den som värms upp, de består av en positiv och en negativ ände och vrids när mikrovågorna träffar dom, alltså de börjar vibrera med en takt på 2,45 miljarder gånger.
 
Mobiler och andra trådlösa produkter ligger på snarlika frekvenser i förhållande till mikrovågsugnar. (Därav kan din mikro vid användning störa exempelvis trådlös router). Det som är den stora skillnaden är att en mikrovågsugn arbetar med en högre kraft, som räknas i watt, (t.ex. En 60 watt lampa lyser starkare än en 15 watts lampa, men båda lamporna går på 220 Volt).

En mikrovågsugn arbetar i genomsnitt på 800 Watt. Mobiltelefoner och andra utrustningar arbetar under 1 watt. Värmer man ett glas vatten i mikrovågsugn under ca. 1½ minut är vattnet gränsen till kokande och ingen normal människa skulle komma på att stoppa huvudet i mikron och värma upp det. Men samtidigt talar vi gladeligen timtals i mobilen eller har jämt trådlösa tekniska utrustningar omkring oss. Det alla kanske inte heller tänker på, är att trots du inte talar i telefon så står den i ständig kontakt med en mobilmast.

Alltså med andra ord så utsätts man för mikrovågor princip kroniskt som svagt och långsiktligt påverkar oss både psykiskt och fysiskt då människan består av ca. 65% vatten.
 
Cancer uppstår när det blir förändringar och skador i cellens arvmassa. När dessa skador blir 4-6 i antalet uppstår en cancercell. Dessa elaka celler har inte förmågan att dö ut för att ge plats åt nya celler, utan istället uppstår en ansamling av cancerceller som resulterar i att en tumör bildas. Kroppen själv kan många gånger reparera skador i celler, och det är ju inte svårt att begripa om kroppen ständigt utsätts för skadade celler pga. Strålning, så drabbas man till slut av tumör. Tänk då på barn som är mer känsligare för yttre påverkan mer eller mindre föds med att ha kronisk strålning omkring sig och även blivit utsatta för den under graviditeten.

 
Hjärnans verksamhet/energi arbetar med en form av elektromagnetisk strålning. Runt hjärnan finns det ett svag magnetiskt fält. Idag finns utrustningar för att mäta dessa fält med s.k. MEG-teknik, eller SQUID, (Superconducting Interference Device). Flertalet sjukhus och institut använder dessa utrustningar för att kunna mäta. Även här är det lätt att förstå att utrustningar bestående av trådlös kommunikation kan störa hjärnverksamheten.

Kunskapen om detta används av myndigheter med hjälp av militären som har vidareutvecklat tekniken som kan styra folk, genom att sända ut störningsstrålning med riktad information rätt in i mänskliga hjärnor. Flertal kan idag vittna om att de har blivit utsatta för dessa tekniska experiment.
 
Tekniken går att använda på motsatt håll, alltså att man med tankekraft kan styra exempelvis utrustningar. Både Ryssland, Sverige, Israel och Usa ligger långt framme i dessa tekniker.

Tycker man det här låter som sience fiction och konspiratoriskt? Jämför med tidigare exempelvis invasioner av länder, där de militära angriparna kunnat strypa radio och tv sändningar i ett land och ersatt dom med egna sändningar, enbart med hjälp att störa ut frekvenser och ersätta med egna. Så varför skulle inte tekniken vidareutvecklas, när all annan teknik utvecklas med rasande fart?   www.happysmile.se http://happysmile.se/radiation.html

Om strålning   http://happysmile.se/radiation.html

/Mer info kommer från fler sidor med huvudet på skaft.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.