Hälsa. Baka sockerfritt. Supernyttigt.se /Länkar/ Må bra!

 

222

 

Här på denna länken www.supernyttigt.se har jag hittat mycket gott att äta, många fina förslag på att må bättre, äta nyttigare och då få i sig sådant man kanske slarvar med annars, vitaminer tänker jag mycket på. Du kan handla därifrån också. Kan de länkarna platsa här på denna sidan? Jaa för det handlar om liv och hälsa här och Gud har skapat allt  nyttigt och gott vi kan hitta här på jorden att äta och dricka. Fruktsocker är ju bättre än raffinerat vitt socker.! Det finns ju t ex rårörsocker i många olika tappningar .

Må så gott! Fixa och trixa och njut.  

http://www.supernyttigt.se/notter/hasselnotter/

https://www.instagram.com/bakasockerfritt/

http://iform.se/nyttiga-recept/dessert/baka-nyttigare-alternativ-till-smor

Här finns många Glutenfria och smörfria recept som jag skall använda!

*

1 Moseboken 1:29 Och Gud sade: “Se, jag ger er alla fröbärande örter på hela jorden och alla träd med frukt som har frö. Detta skall ni ha till föda. 30 Men åt alla djur på jorden, åt alla fåglar under himlen och åt allt som krälar på jorden, åt allt som har liv ger jag alla gröna örter till föda.” Och det skedde så. 31 Gud såg på allt som han hade gjort, och se, det var mycket gott. Och det blev afton och det blev morgon. Det var den sjätte dagen.

NamnlösMaria

2 thoughts on “Hälsa. Baka sockerfritt. Supernyttigt.se /Länkar/ Må bra!

  1. Hej Cecilia! Vad roligt att du gillade inlägget om hälsa. Ja jag är likadan eftersom jag har glutenintolerans m m, så jag måste vräka i mig nyttig mat varje dag, får inte äta annat än strikt kost. Håller på att lusläsa om nyttigheter. Ja jag vill gärna ta in mer om kosten för det är livsviktigt att sköta sig, och jag tror att eftersom världen ser ut som den gör så måste vi lära om och lära oss saker från grunden, hasselnötssmör verkar gott och andra saker vi måste ha i vår kost för att må bra. Vi kan inte bara fara till affären och köpa alla dessa processade varor och hemska drycker, Usch! Nej fram för hälsan i allt. Så långt det nu går att fixa, och med bön om att få hjälp så går det. Jag frågade Gud ang mat härom dagen och vips! så kom jag in på gröna ärtor som är bra för magen.. m m, jag älskar gröna ärtor o andra grönsaker.
    Ha det bra Cecilia! Gud välsigne dig.

  2. Hej, Maria!
    Jag tycker absolut att länkarna platsar här på sidan! Tycker det är jätteintressant att läsa om hälsa och hälsosam mat! Själv har jag varit vegetarian ända sen jag var barn och för ett och ett halvt år sen slutade jag att äta gluten och komjölksprodukter, undviker också socker. Mår mycket bättre utan dessa produkter. Äter massor med grönsaker och frukt istället för en massa skräpmat. Man märker ju att när man blir äldre så får man problem med hälsan och då börjar man förstå hur viktigt det är att ta hand om sin kropp med motion och hälsosam, nyttig och naturlig mat!
    Du får gärna skriva mera om dessa ämnen!

    Cecilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.