Hälsa/ Antidepressiva medel / Ta reda på fakta. Vakna

 

VARNING VARNING! Läkemedel

Tonåring mördade – en bieffekt av antidepressiva medel

En 15-årig pojke mördade sin nära vän. I den kanadensiska rätten fastställde domaren att pojken hade mördad av effekterna av läkemedlet Prozac, som är en antidepressiv medicin med mer än 50 miljoner användare världen över.

Enligt domaren hade pojken blivit irriterad, rastlös, agressiv och oklar i sitt tänkande. Det var under ett sådant här tillstånd som pojken överreagerat på ett impulsivt och våldsamt sätt och mördade sin vän.

Vid de flesta så kallade skolskjutningarna har det visat sig att gärningsmännen medicinerats på antidrepressiva läkemedel.

I en studie gjord år 2010 och publicerd i tidskriftenPLoS one , finns det 10 läkemedel som visar på oproportionerligt samband med våldsamt beteende. /Länkarna jag hade här fungerar inte så de är borta men info finns att få på många ställen.

(Detta som du kan läsa i artikeln är mer än fruktansvärt, läs hela artikeln och läs om biverkningar och om hur lätt det är att bli beroende av dessa piller!) Det är en skam, det är fruktansvärt att sådant får rekommenderas och SÄLJAS och brukas! Vakna ni föräldrar som har barn som får mediciner..vet man vad de får?

Skandal på skandal ……Maria

2 thoughts on “Hälsa/ Antidepressiva medel / Ta reda på fakta. Vakna

  1. Hej, det finns en hel del mediciner som faktiskt kan rädda liv. Och det får vi tacka för, men det finns de läkemedel som är totalt livsfarliga och då gäller det en hel del antidepressiva läkemedel, med många farliga biverkningar. Tyvärr verkar inte länkarna jag lade in fungera, så de ska tas bort.

    Jodå det stämmer att man kan bli/ och blir våldsam och aggressiv, det finns många bevis på det och det har läkare själv hållit fram i en del debatter.
    De flesta av de antidepressiva o lugnande är beroendeframkallande, därför skriver man inte ut så mycket åt gången och i tidsintervaller. Jag har läst en hel del vittnesbörd från ungdomar och äldre som vittnar om hur de blivit direkt sjuka, fast de ville bli friska,satan härjar och han kan förstöra människors liv. Vi får lita på Gud i allt.Se ex med svininfluensan t ex…
    Jodå det finns många fall där människor blivit direkt livsfarligt felmedicinerade. Att avråda människor från vissa läkemedel tycker jag är bra, och framför allt bör man tala med Gud först om vad man ska göra och inte göra. Det är en djungel därute av profithungriga läkemedelsbolag som vill tjäna pengar men struntar i människors hälsa. har du inte märkt det?
    Hälsn f Maria

  2. Jag tackar Jesus för sådana här mediciner som har räddat liv, fått människor att bli friska och må bättre och klara av sin vardag. Det stämmer inte att man blir våldsam och aggressiv. Antidepressiva (SSRI) verkar genom att höja serotoninhalten i hjärnan, ett ämne som deprimerade människor ofta har brist på. Det är inte beroendeframkallande, du blandar ihop saker och ting totalt. Den medicinen som den här killen hade fått är ett av världens vanligaste antidepressiva läkemedel, en medicin som, som sagt, inte är beroendeframkallande. Jag blir inte chockerad över att oseriös media eller enskilda individer försöker vrida det till att det var en bieffekt av medicinen som fick honom att begå mordet, men det är helt otroligt hur människor bara kan ta in saker utan att granska det kritiskt först! Om en pojke har allvarliga psykiska problem, så är det där problemet ligger, och inte i hans medicin.. Det är ungefär som att en tjuv skulle gå på GI-dieten några månader innan han begår ett bankrån, och att man sedan påstår att bankrånet var en effekt av GI-kosten. Du hör ju själv hur det låter. Att avråda människor från medicinering när dom verkligen behöver det, det om något är skandal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.