HAARP, Chemtrail, Vädervapen, Jordbävningar m m.

 

De flesta människor vill väl veta sanningar,,, jag tror det, och här nedan har jag tagit med olika filmer som visar/pekar på de händelser som faktiskt skett den senaste tiden, ja egentligen i åratal har konstiga saker hänt. Jag vet inte hur mycket just du vet, eller bryr dig om att ta reda på,  men jag anser att HAARP, och Chemtrails förgiftar vår värld, och att det finns ett syfte till det.

Du kan se filmerna här, det handlar om olika saker, t ex att jordbävningar  har ökat enormt i antal. Detta vill jag visa och varna  för, beroende på att det talas så mycket om konspirationer, men den som lyfter blicken och ser upp på himlen kan se vissa fenomen som inte är naturliga. Därför visar jag dessa länkar/filmer. De finns även på min Youtubekanal: http://www.youtube.com/user/MariaEvighet    Kanske du borde titta på detta om väder och jordbävningar för att bilda dig en egen uppfattning om det som sker.

 http://www.youtube.com/watch?v=FKgejqaK7NM  Seismisk aktivitet   Ligger HAARP bakom detta?

http://www.youtube.com/watch?v=wb2xZlAwMPE&feature=related  New Madrid EarthQuake Imminent? 2011 HAARP Kills Birds? Proof Fema Drills shown by

http://www.youtube.com/watch?v=SL2VtACGWi4&feature=related  VAD är det som pågår?  Mysterious Bird & Fish Die Off – Updated Counts for Jan 15, 2011

Personligen så tycker jag att människan blundar alldeles för mycket, och att för lite sägs i detta landet om dessa ting jag berättar om här ovanför.  Blundar du?

Kram f Maria

2 thoughts on “HAARP, Chemtrail, Vädervapen, Jordbävningar m m.

  1. Hej Janne, ja det heter ju att klimatförändrngarna är orsakade av människan. Det kanske är ett erkännande. åt fel håll, att det är vissa som manipulerar med vädret och Guds skapelse. Jag skulle tro att det är så, för detta är inte normalt.
    /Maria

  2. Helt klart har man kommit på hur man gör väder: stormar, modifierar orkaner, skyfall, översvämningar, smälter is osv. Det kan man ju läsa på vanliga meterologiska sidor, på FN sites och i internationell press, emellanåt! Frågan är hur mkt dessa aktiviteter ligger bakom alla de katastrofala väderhändelserna vi ser?
    Det heter ju “human caused climate change”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.