Gudsfruktan/ har de gudsfruktan?moral? stenhjärtan?

 

Repalus kritiker tiger när dement och hjärtsjuk kvinna ska utvisas
by Rune Lanestrand
http://runelanestrand.wordpress.com/2011/10/18/repalus-kritiker-tiger-nar-dement-och-hjartsjuk-kvinna-ska-utvisas/

De politiskt korrekta politikerna som gick hårt åt Ilmari Repalu när han ville utvisa grovt kriminella tiger när den ryska kvinnan Ganna Chyzhevska ska utvisas.
Invandringspolitiken blir allt underligare. Chyzhevska har inga anhöriga i Ukraina och det är tveksamt om den gamla och sjuka kvinna ens klarar flygresan. Ändå ska hon utvisas.
Nu har de som ville framstå som humana när de kritiserade Repalus förslag avslöjat sig själva.
De kan tydligen tänka sig att utvisa en dement 91 år gammal hjärtsjuk kvinna men däremot inte personer som begått upprepade grova brott. I många fall är det fråga om ligamedlemmar och som ingår i kriminella nätverk.
Dessa grovt kriminella ömmar dessa “humanistiska” politiker för i sin strävan att gå en högljudd kulturelit och en av medierna inbillad majoritet till mötes.
Naturligtvis ska Ganna Chyzhevska få stanna i Sverige.
av :Rune Lanestrand

________________

Tack Rune!   Vi är många många människor som undrar vad det är för några som sitter i regeringar och i Migrationsverket. Hur tänker de? Tänker de någon gång med hjärtat, eller har de de  där stenhjärtana som Gud vill att man skall byta mot blödande hjärtan? JA jag tror att de har stenhjärtan, de flesta av dem, och de verkar inte så välutbildade som man skulle kunna tro att de är. Det finns nog andra människor som platsar bättre på en del av stolarna. Vi är måånga människor som kan be nu för denna gamla kvinna, att rättvisa skipas. Och när man ber till Gud om olika saker i bön, så brukar man få underbara bönesvar. Vet du varför? För att Gud är rättvisan själv.

Vi kan också be att skurkarna som gör grova brott får sona dessa bakom lås och bom, eller hur nu Gud vill ha det.  Låt hans vilja ske./Maria

2 thoughts on “Gudsfruktan/ har de gudsfruktan?moral? stenhjärtan?

  1. Hej Marie, ja de har stenhjärtan, de har inget vanligt sunt förnuft heller. De ska styra o ställa över sjuka människor, fattiga människor, det är en sådan skam så man gråter! VAKNA svenska folk.
    /Maria

  2. Stenhjärtan,det är vad de har!
    Det är så skrämmande hur sjuka människor far illa,pga.dessa kalla människor som styr Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.