Guds kärlek till oss/Bönesvar

graphic_lady_praisingthelord.jpg

I den svartaste natt kan man vara, och sedan vakna till ljuvlig himmelsk musik, i form av ett bönesvar. Gud är god, och det vill jag skriva om, alltid. Han vänder allt det mörka till ljus.

Om man skall uppleva bönesvar måste man tro på att de finns, någonstans hos Gud. Att aldrig ge upp sin tro på att Gud gör allt gott. Han ger oss av sin tid, han ger oss kärlek, och att vara honom trogen, är det bästa man kan vara.

Aldrig ge upp tron på hans godhet, hans överraskningar till oss.  När livet är lugnt spelar grunden inte så stor roll, men när vi möter en kris prövas den. Se till att du byggt ditt liv på Jesus Kristus.

*Var och en som kommer till mig, lyssnar på mig och lyder mig, liknar en man som bygger ett hus på den fasta berggrunden. När flodvattnet stiger och slår mot huset står det kvar, för det står stadigt.

Men den som lyssnar till mig och inte lyder mig, liknar en man som bygger ett hus direkt på marekn. När floden vräker sig mot huset faller det ihop och läggs i ruiner.* //Luk 6:47-49

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.