Guds kärlek till oss /Den fasta klippan

 

Guds löften är sanna, Guds löften ska vi tro. Vår Fader har omsorg om oss. Därför att jag vet det och tror på det vill jag visa dig en fin text:

1.”Guds löften står fasta, när nöd kommer på, När stormarna rasa och vågorna slå. När allt synes hopplöst och tung blir min stig, Min Fader är när och bär omsorg om mig.

Kör: /Guds löften bestå, Guds löften bestå, Vår säkraste tillflykt de blivit. Om himmel och jord än skulle förgå, Gud håller vart löfte han givit./

2. Vad trygghet det skänker att lita på Gud, Att tro på hans ord och att lyda hans bud. Det giver mig kraft, och det skänker mig mod, Han tar mitt bekymmer, Min Frälsare god.

3. Min vän, har du prövat Guds godhet och makt, Och känner du nåden, som Kristus oss bragt, Hur han givit löfte om frälsning och frid, Som skingrar all oro och stillar din strid? G Stenlund/ D.H-g, Segertoner.

Jag antar att du står fast på hans löften för dig, att du kastar dig på Gud då bekymmer kommer och när hopplösheten vill sluka dig. Jag antar att du gör som hans ord säger: Förlitar dig på Honom. Jag antar och hoppas att du förstår att HAN är vår enda väg, vår enda tröst och vårt enda hopp.

Personligen skulle jag kunna vara kravlande och vara fast i satans lögner…men se! Gud har upprättat mig och han gav mig tro på det omöjliga. Därför lever jag nära Jesus. Han är min klippa. Låt honom bli din fasta klippa! /Maria

2 thoughts on “Guds kärlek till oss /Den fasta klippan

  1. Hej min tös. Du är underbar, vet du det.. Ja att Jesus Kristus är vår klippa det är sant och det behöver vi höra och veta.
    Han älskar dig.
    Gud välsigne dig.
    (jag kan inte göra glada gubbar…)
    Kram Mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.