Guds kärlek bär dig igenom. Frid.

-Fostran är inte lätt att genomgå. Den kan innehålla mycken sorg, jodå. Som det står i bibelordet kan man lära sig mycket av fostran och ibland kan man tycka att det har blivit för mycket sorg. Vad gör man då? Jo man fortsätter att leva, att be och prisa Herren och ber om nåd och förbarmande, ibland varje dag och varje stund. Längre fram i livet önskar man att man vore ibland, där allt skulle vara så mycket lättare. Men man vet ju faktiskt ingenting om vad som kommer man vet bara var man är just nu. det Herren vill lära oss kan vi inte undvika, vi kan bara vara villiga att lära oss. Även om det är tufft så lär vi inte bara oss själva i första hand utan vi får erfarenheter att ta med oss till och för andra människor. Några bibelord:

Heb 12:11 För stunden verkar ingen fostran vara till glädje utan snarare till sorg, men för dem som har tränats genom fostran ger den längre fram frid och rättfärdighet som frukt.

Titus 3:2 att inte förolämpa någon utan vara fridsamma och tillmötesgående och alltid visa vänlighet mot alla människor.

Jakob 3:18 Rättfärdighetens frukt sås i frid och ges åt dem som skapar frid.

1 Pet 1:2 Ni är förutbestämda av Gud Fadern och helgade genom Anden till lydnad och rening med Jesu Kristi blod. Nåd och frid vare med er i allt rikare mått.

2 Pet 1:2 Nåd och frid vare med er i allt rikare mått genom kunskapen om Gud och vår Herre Jesus.

-Frids-hälsningar och andra frids-yttringar kan vara svåra att känna och uppnå i olika fall där livet har tuffsat till oss, och kanske finns inte friden alls inom räckhåll för den som ändå går med Jesus. Så kan det vara i livet, att allt gör så ont att man känner sig helt tom på allt, men ändå har Guds frid och Jesus kärlek inom sig. Ja så kan det vara. Så är det för mig sedan länge, JESUS håller mig uppe, annars skulle jag alls inte orka.

Foto Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.