Guds folk /Vittna

 jesus_034_small.jpg

Guds hjärta är så fullt av kärlek till oss alla. Han vill visa dig vad som finns i hans hjärta, sådant som du vill ha. Därför att jag vet detta fortsätter jag att vittna om vem Jesus här. Som kristna vet vi vad vi fått genom Jesus och vad han gjort för oss i våra liv, och då är det märkligt om vi inte skulle gå ut och tala om det för så många som möjligt.

Jag kan rekommendera dig att vända dig till Jesus i allt, han kommer att visa dig ett helt nytt liv att leva. Sanningens Ande får bruka mig.

Det står en befallning i Matt 28:18-20: “Gån ut i hela världen..!” Guds frälsningsplan skall nå ut till alla, och visst är internet ett bra sätt att nå människor på? Ja det tycker jag. En kristen är en benådad syndare, han eller hon är inte bättre än någon annan, men av nåd från Gud har vi fått frälsningens gåva, den vill Gud också räcka till dig.  Han vill visa dig frihet.

Det finns många som kväver sitt andliga liv, istället för att låta det blomma ut, för andra att ta del av. Kristenheten idag behöver mer än någonsin de arbetare som går ut och talar om vad sann kristendom är.  Det brådskar!

Vi som är kristna måste gå ut och tala om evangeliet, vi måste våga vara “besvärliga”, vi vill göra Jesus Kristus känd för alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.