Guds folk/ Vad händer i Israel? D Haas

Irans statschef Ahmadinejad: Israel är en förolämpning mot mänskligheten
Hemvärnet i Israel börjar dela ut nya gasmasker till befolkningen.

Irans statschef Mahmoud Ahmadinejad sade på söndagen i ett 30 minuter långt tal i Teheran att “Israel är en förolämpning mot mänskligheten”. “Israel kommer att skickas till botten av helvetet av de palestinska väpnade rörelserna”.

Ahmadinejad förutspådde att Israels förintelse är nära förestående.
Det var ett tal fyllt av antisemitiska fraser, radade på varandra i en lång och ganska osmaklig och samtidigt barnslig radda. En särskilt grotesk mening löd:
“Varenda centimeter israelisk jord skapar hot, kriser och krig.”

På podiet vid den iranske statschefens sida satt Hamasledaren Khaled Meshal. Där fanns också chefen för Jihad eller Islams heliga krig, Ramadan Shallah, och Ahmed Jibril, som i årtionden lett den så kallade Folkfronten PFLP-Generalkommandot från sitt kontor i den syriska huvudstaden Damaskus. Dessa tre herrar är alla rabiata palestinska antisemiter. Under större delen av talet som visades i iransk TV satt Meshal och småskrockade belåtet åt Ahmadinejads vändningar.
Mot slutet av talet blev Ahmadinejad lätt exalterad: han uppmanade varje nation i världen att snarast hålla en folkomröstning: frågan man borde avgöra enligt den iranske statschefen är om Israel har rätt att existera mer. Enligt Ahmadinejad var det givet att svaret på alla folkomröstningarna bara kunde bli ett. Och världen borde agera därefter, tillade han.

Den israeliske försvarsministern Ehud Barak såg och hörde en bit av talet i USA och sade i amerikansk TV att Ahmadinejads tal bör göra folk uppmärksamma på att Israel inte kan avfärda några valmöjligheter, när det gäller att bemöta hotelserna från Iran.
– Och världen får inte tveka att inleda kännbara sanktioner mot Iran, tillade han.
I Israel rapporterade samtidigt militära källor att det israeliska flygvapnet åter fått order att intensifiera övningarna med att tanka sina jetjaktplan i luften, plan som F-15 och F-16, som med hjälp av tankningarna lätt kan tillryggalägga distanser som motsvarar rutten Israel-Iran och hem igen.

Samtidigt började det israeliska hemvärnet distribuera nya gasmasker till befolkningen. Beskedet kom flera timmar innan Ahmadinejad höll sitt så kallade solidaritetstal i Teheran för de palestinska terrorgrupperna.
/Dick Haas/Israel /                      Kommentarer?

http://www.youtube.com/watch?v=Wk7nfr8SSW8  Complete

This entry was posted on 01 mars 2010, in Okategoriserade. Bookmark the permalink. 9 Comments

9 thoughts on “Guds folk/ Vad händer i Israel? D Haas

 1. Jesus kommer tillbaka, det är sant. NÄR vet vi inte exakt men han kommer.Underbart att veta.
  KRAM f Maria

 2. Hej Maria!
  Denna synska kvinna är min vän,men jag tror ju inte på henne,men blev glad när hon sa att Jesus kommer tillbaka.
  Kram Kyllikki

 3. Hej Andreas. Ordet synsk är för mig förknippat med ockulta saker, men om man ser det såhär: är man en troende och får ord från Gud eller en syn eller annat tilltal eller dröm, då får man överväga om man vill lyssna till det.
  Gud har talat till mig om olika saker men jag är inte synsk, jag är troende på en stor Gud och det vet han. Ber man om tilltal eller dröm på något vis att få, då får man det. Sådant händer i vår familj. Det tackar jag Gud innerligt för.
  /Maria

 4. På tal om detta med ‘synsk’ som ‘Kyllikki’ här ovan tog upp nu, vad ska man säga om sånt? Ska man lyssna till synska människor eller är det trolldom och syndigt?

  Den jag främst tänker på när jag tänker på synska personer är den där Saida som var med i Café Luleå när det begav sig, du kommer väl ihåg henne? Hon hjälpte t.ex. folk hitta borttappade saker. Men hon är ju död nu tror jag.

 5. Jesus kommer tillbaka då Antikrist har kommit på sin tron och man tillber honom, sås tår det i bibeln. Ja det kommer att hända hemska saker, titta bara på de 2 jordbävningarna och vädersituationen. Det står i bibeln att människor skall ge upp andan av skräck, Vi är på väg till de tiderna, men en kristen kommer inte att drabbas av domen. Håll dig tättintill Jesus.
  Kram Maria

 6. Hej igen!
  En kvinna som är synsk sa häromdagen att Jesus kommer snart tillbaka och att vi också kommer få vara med om någonting som kommer att skrämma människor,alltså någonting hemskt!Hon had blivit förbjuden att berätta vad det var,från himmelen alltså.
  Kram Kyllikki

 7. tillägg: det vi ser i texten här ovan betyder ju att vi måste be för Israel om beskydd, vi får be att inget storkrig kommer m m m m. Det är vår skyldighet som kristna.
  Jesus grät över Jerusalem…
  /Maria

 8. Hej Kyllikki! Vi ska inte blanda oss in i sådant , men många gör det, och man får ju tycka och tänka ett o annat, precis som jag gör då jag skriver, för jag tycker ju mycket är fel på dem som styr. Vi får be för dem och lämna resten till Gud. Han vet bäst, jadå. Kram f Maria

 9. Hej maria!
  Visst är det så att vi troende människor inte skall blanda oss i politiken?!
  Gud vet bäst,inte vi människor!
  Kram Kyllikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.