Gud skapade världen / Sök honom

 

 

Hej, nu ar jag redo att skriva igen…om tro, och nu ar det ordning på bokstäverna igen! Jag har haft en underbar resa och jag vill ge dig lite tankar därifrån och dem kan du läsa på: http://livet.bloggagratis.se (börjar skriva där igen imorgon)  

 och nu vill jag ge dig av Gudsord:       Många drar sig för att komma till Gud, och det är verkligen tråkigt att veta att det förhåller sig så. De ser att det finns en värld av onda människor och förstår inte att Gud kan och vill ändra på det.

 Många människor tycker också att kyrkan är full av hycklare, och vill därför inte gå dit. De ser inte i sitt oförstånd att Gud i sitt tålamod ger de troende utsträckt tid att berätta för tvivlarna om sin kärlek till dem och om sin godhet.

Och så har vi det här med domen som Gud skall komma med. Människor vet inte heller att det kommer en dom över jorden. Det har jag skrivit om så många gånger och jag gör det igen, för att varna. Gud kommer inte att lämna någon synd ostraffad! Och man kan ju fråga sig: Varför straffar inte Gud ondskan omedelbart? Den frågan får jag ofta, och jag svarar:

Därför att ingen i så fall skulle överleva särskilt länge! Alla ska vara tacksamma över att Gud ger oss människor tid att söka honom.

Söker Du honom? Jag skulle vilja att Du gör det, för det är det som är ditt liv. Livet i gemenskap med Herren!

INGEN männniska på jorden som smädar Gud, han som är allsmäktig, kommer att komma undan sitt straff. Gud har skapat oss, Universum, solen, vintergataorna, ja allt som du kan se. En gång kommer inget annat att bestå mer än Guds ord. Jesus kommer att komma tillbaka och han kommer att döma människorna.

*Gud vakar omsorgsfullt över dem han älskar. Därför hämnas han på alla som skadar dem han äslakr, och han utrotar deras fiender. Det tar lång tid innan han blir arg, men när han blir det är hans styrka enorm, och han ser inte mellan fingrarna med synden. Då går han fram som en storm, och molnen är dammet efter hans fötter. På hans befallning blir hav och floder torr mark.* / Nahum 1:2-4 Här kan du läsa i Nahums bok om hur invånarna i Nineve och Juda hade det och hur det uttalades en dom över Assyrien…

Gud är densamme som han alltid har varit, och han vill att just DU upptacker VEM han är och att DU vill erkänna hans son som är Frälsaren!   KRAM f Maria000200bf.gif 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.