Gud skapade världen / Hur nå fram till Gud?/Jesus

Ofta får man bilder och jag fick en bild, så tydlig. Jag fick se jorden,den, som Gud har skapat. Där fanns vackra sjöar, upprörda hav, vackra bergskedjor, underbara soluppgångar, vackra vyer som speglade vinterlandskap och sommarblomster. Ser du de bilderna?

Jag fick också se Gud i sin himmel, tittandes ner över jorden han skapat. Vad såg han? Han såg  detsamma som jag. Men vet du? Han grät. Ja han grät…för han såg alla människor på jorden: stora och små, fattiga och rika och sjuka och friska. Han tänkte: Bryr de sig om mig? Älskar de mig? Vet de vad mina ord säger?

Han tittade ut över folken och såg folken som strävade, skrävlade, spred lögner, handlade, köpte, slogs, torterades, grät, skrattade, festade, semestrade, lapade sol, dog i farsoter/sjukdomar, och förnekade honom: Herren.

Han tänkte: Det var inte så här det skulle bli. Han ser bilderbergarna och mäktiga herrar i sina mäktiga positioner som stryper människors glädje. Han ser bankernas förfall och många katastrofer. Han ser också de troende som försöker gå ut med budskapet om friden i Jesus Kristus och han vet vad han kommer att göra en dag. Han ser….och vet

Jag ser också, och jag ser en värld i förfall. Jag ser också en falsk Kristus träda fram, bilden syns så tydligt…..och människor vet inte sanningen. Bara ett fåtal vet …

Vad försöker jag säga med denna text? Jag vill säga: VÄND OM! Se sanningen i Jesus Kristus!

*Men så fort någon vänder sig om från sina synder till HERREN tas slöjan bort. Herren är Anden, som ger dem liv, och där han finns, där finns det frihet från lagen. Vi kristna har ingen slöja över våra ansikten. Vi kan vara speglar, som klart återspeglar Herrens härlighet. Och allteftersom Herrens Ande arbetar inom oss, blir vi mer och mer lika honom.* 2 Kor 3:16-18.

“De som har ständig kontakt med allt som världen erbjuder ska tänka på att de inte kan behålla något av detta, för världen och dess nuvarande system kommer snart att gå under.” 1 Kor 7:31

Vi är troende för att Kristus kom med gåvan till oss, och gåvan är frälsningen. I frälsningen drogs skynket bort från våra ögon så att vi kan få se det som är sant. Vi vandrar med Jesus och vill göra hans vilja. I Jesus Kristus, finns sanningen för han ÄR sanningen. Jesus säger:

“Jag är Vägen, Sanningen och Livet. Ingen kan komma till Fadern utom genom mig.” /Joh 14:6

Vi som tror kan se fram emot ett evigt liv tillsammans med Jesus. Han har förberett ett evigt hem åt oss, eftersom vi tror.

HUR kan man finna Gud?  Svar:  BARA genom Jesus Kristus.      Kram f Maria

2 thoughts on “Gud skapade världen / Hur nå fram till Gud?/Jesus

  1. Ja Gud är nära. Tack Janne jag fick bilden och texten då vi talades vid häromkvällen. Det var så enormt tydligt. Var tvungen att skriva ner hur det såg ut. Ett skräcscenario utspelades framför mina ögon.
    MEN också det tydliga budskapet som vi idag måste ta till oss. Gud väntar på gehör och att människor i sin litenhet vänder sig till honom.
    Vi har bara honom, ingenting annat är viktigt i våra liv. VÄND OM vill jag säga till ALLA! /Maria
    /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.