Gud i samhället/Hemlös.Otrygghet.Problem.

 

Otrygghet, är inte ett ord som gör oss glada. 350 människor i Västerås är hemlösa, och i många andra städer lever  man som hemlösa- de lever i otrygga förhållanden. Jag har talat med många av dem, arbetat ideellt med detta, och en del av de som lever så har inte alls förmågan att se framåt, de har sjunkit för djupt. En del av dem vill ta emot Jesus- men det är för svårt säger de. De gamla och förstörande förhållanden de lever i väger tyngre. Det är sorgligt.

Vår dagstidning i dag talar om detta problemet och problemet finns, med kärlek och stooor empati borde riksdag och regering/politiken titta på alla missförhållanden, ungdomar på 14-15 år är hemlösa av någon anledning. Jag känner personligen en stor vånda då jag vet att de människorna utan jobb och bostad bara blir fler och fler, nu kommer vi in i en  stor ekonomisk kris i Sverige också. Man kan läsa mellan alla rader i de sk nyheterna. Ser du vad det står där?

Gud vill synas för han finns bland oss alla, men man talar inte med honom, för man tror inte att han finns, men sanningen är ju att han kan hjälpa dem  och oss alla!!

http://endtimeinfo.com/2012/12/collapse-is-what-is-really-taking-place-around-the-world/

Bild Endtime info

Via King World News  Läs gärna här

Jag kan inte säga att jag är förvånad, detta är ingen överraskning alls….det finns under ytan och den glättiga attityden och under “julfirandet” då man äter och dricker och ger “gåvor”. De sjuka och hemlösa fryser och svälter!

/Maria

mörker och ljus…

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.