Gud i samhället/ utan auktoritet. / Jesus is Lord

 

*

Samhällets ledare känner inte folket, landets ledare känner inte folket som de “leder”, vaddå ledare?  Många känner sig verkligen missbelåtna och förbrukade, sjuka, fattiga och eländiga. Landets ledare säger att man vill göra det bra för alla, men då skulle inte så många behöva falla.

Skapelsens Herre, honom som jag tror på, Gud, han tänker på alla människor och vill dem mer än väl. Har man satt sin tro till honom går det väl.

Härskaren över universum tänker just på dig just nu. Han är alltid närvarande – om man vill.

Skapelsens Herre har oss alltid i sina tankar, och önskar en nära relation till alla som han skapat. Kanske du tror på evolutionen, och då får du göra det, men om du tog dig tid att verkligen närma dig Gud så får du reda på något annat och har möjlighet till att få ett NYTT liv.

Själviskheten är mycket hög hos människor och risken är att det blir ännu värre med den saken.  Man behöver Gud för att rätta till sina liv, åt vilket håll man än har hamnat i livet. Så anser jag att det är och det ville jag skriva – och nu har jag gjort det.

Med Gud i sitt liv behöver man aldrig vara ensam eller utstött. Man har alltid en som är nära- i kärlek.

Psa 40:1  För sångmästaren; av David; en psalm. (40:2) Stadigt förbidade jag HERREN, och han böjde sig till mig och hörde mitt rop.
Psa 40:2  (40:3) Han drog mig upp ur fördärvets grop, ur den djupa dyn; han ställde mina fötter på en klippa, han gjorde mina steg fasta;
Psa 40:3  (40:4) han lade i min mun en ny sång, en lovsång till vår Gud. Det skola många se och varda häpna, och skola förtrösta på HERREN.
Psa 40:4  (40:5) Säll är den man som sätter sin förtröstan till HERREN; och icke vänder sig till dem som äro stolta och vika av i lögn.
Psa 40:5  (40:6) Stora äro de under du har gjort, HERRE, min Gud, och de tankar du har tänkt för oss; dig är intet likt. Jag ville förkunna dem och tala om dem, men de stå icke till att räkna.
Psa 40:16  (40:17) Men alla de som söka dig må fröjdas och vara glada i dig; de som åstunda din frälsning säge alltid: “Lovad vare HERREN!”
Psa 40:17  (40:18) Är jag ock betryckt och fattig, Herren sörjer dock för mig. Min hjälp och min befriare är du; min Gud, dröj icke.

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.