Gud i samhället/ Får Gud vara Gud?

Allt som händer i världen kan vi inte få reda på, men en del nyheter når oss, såsom t ex dessa:

Ännu värre översvämningar i Pakistan >>

12000 flyr undan monstervulkanen (Sv) >>

BP katastrofen kan komma från djupet >> 

Detta året, 2010, har innehållit så många otäcka och fruktansvärda händelser för människorna. Det finns oerhört stora frågor angående krig och fred, missiler, fredsavtal, oljekatastrofer och mer. Jag är inte tillräckligt kunnig för att till fullo förstå allt som händer, men Gud vet allt som händer och jag tror att han både vill varna och dra människorna till sig. Det värsta i allt är, enligt min mening, att människor inte tar emot Gud, inte vill ha med honom att göra.

Vi lever i de sista tiderna och vi ser katatrofer komma och gå och pågå, men om Gud talas det inte som det borde. I alla fall inte här i Sverige, här har vi ett mycket LJUMMET förhållande till  Skaparen. Det kan jag inte göra något åt, mer än att fortsätta be för detta landet och övriga länder.

_____

Två nyheter som verkligen pekar fram emot det som skall ge “fred och ingen fara”. USA (NWO) erbjuder Israel ett skydd under ett paraply av riktade kärnvapenmissiler. >> Sarkozys uttalande om att om inte Iran rättar sig efter förhandlingar så slår världen till (NWO) (Precis som mot Irak) >> Ganska avslöjande och det kan inte vara något annat än han menar än det 4:e odjuret i Danielsboken 7 med 10 horn. (NWO) Det förskräckliga odjuret i Dan 7 är den nya världsordningen (NWO) och är samma sak som de 10 tårna i Dan 2:34 som skall råda när Jesus kommer.  /detta från http://www.elvorochjanne.se

Otrohet, förblindelse, orättfärdighet, förtryck, mord, stöld, ondska…ogudaktighet…Och Gud ser och hör allt… /Maria

http://www.youtube.com/watch?v=05A1PmFRbcY&feature=related People need the Lord

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.