GRUNDLAGEN! …den är vårt skydd men den kommer att ändras till förmån för det galna som sker framöver, enligt elitens planer.

Tyvärr kommer det förmodligen att ske, att man ändrar den lag som skulle skydda oss. JA så otäcka är satans barn! Satans barn skyr inga medel för att regera och söndra och ta bort trygghet och annat. Vi lever i tider som ingen sett eller hört eller trott skulle komma. Tiden är snart slut, för oss troende kommer det en vila, en stor vila och en trygghet hos Gud. Jag tycker så mycket om att leva , att andas, att bara vara, så det är märkligt det som sker. Vi har bönen som trygghet, våra stunder med älskade JESUS!

Detta innehåller en bild av: Church Banner - Easter - Jesus Paid it All
Maria

4 thoughts on “GRUNDLAGEN! …den är vårt skydd men den kommer att ändras till förmån för det galna som sker framöver, enligt elitens planer.

 1. Hej Anneli Ja jag förstår hur du menar, vi är krigare, konungar och präster , ja! Vi är med i striden och vi står under Gud och han ger oss hjälp i att vara de HAN VILL. Skriv gärna mail om du vill också, min gästbok. Vill du ha en reformationsbibel kan jag ordna det eller till ngn person i din närhet. Vi hörs. Hälsn Maria

 2. Shalom, Maria !

  Tack för svar.

  För ett antal år sedan har Barbro Erling, fått tilltalet:

  ”Ni är regeringen”

  Alltså vi kristna, är regeringen.
  Vi är konungar och präster inför Gud. När vi ber enligt Guds vilja.
  OBS‼️ det har absolut inget att göra med ”Kingdom now” och läran om de sju pelarna.

  Detta blev kortfattat. Skulle kunna skriva mkt mer, ang. detta men det är för sent nu.

 3. Hej Anneli! NEJ de bör INTE ändras, men det KAN bli så, INTE överraskande i så fall- De gör som de vill och man kan få som man vill om man lindar in det. Valet i september är en fingervisare, för man måste ha ett val emellan innan man ändra i lagen, så har jag hört. Vi får be för vårt land och för allt som sker som är galet.! Ja vi ska göra motstånd på alla vis. Den onde är otäck och människor så ovetande m m.
  Tack för din kommentar o besök. FRID.. /Maria

 4. NEJ, Grundlagen / lagarna ska
  i n t e ändras‼️

  D e t måste vi kristna be & fasta
  e m o t‼️

  V i är motståndet mot allt, vad elit och globalister hittar på‼️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.