Georgia Guidestones, NWO

https://nyadagbladet.se/utrikes/djavulens-monument-forstort-efter-explosion/ SE bild i länk

UTRIKES

”Djävulens monument” förstört efter explosio

 – AV ISAC BOMAN

Det är oklart vem som har förstört monumentet.

Det kontroversiella granitmonumentet Georgia Guidestones har kopplats ihop med satanism, New World Order och planer på en världsstat med eugenik, mycket strikt befolkningskontroll och få rättigheter. Nu har Djävulens monument förstörts i ett sprängattentat.

Tidigt på onsdagen innan gryningen skadades monumentet svårt av någon form av spränganordning, enligt Georgias polismyndighet. Filmklipp från övervakningskameror har också släppts som visar explosionen och hur en bil snabbt lämnar platsen.

Enligt polismyndigheten förstördes en av pelarna i sprängdådet – men man har därefter varit tvungna att demolera hela monumentet på grund av säkerhetsskäl.

Vem eller vilka som är ansvariga för dådet är oklart, men klart är att många är mycket kritiska och negativt inställda till Georgia Guidestones som tidigare utsatts för vandalism och där budskap som ”Ni kommer inte att lyckas” och ”Död åt den nya världsordningen” klottrats på stenarna.

Att monumentet väcker så stor ilska och upprördhet beror primärt på dess inskriptioner där det bland annat står att läsa att världens befolkning måste hållas under 500 miljoner människor som har ett och samma språk, att medborgarnas rättigheter måste begränsas kraftigt och att en världsdomstol ska införas.

Foto: Alise Elaine

Budskapet har av kritiker tolkats som satanistiskt och som en åsiktsförklaring författad av anhängare till New World Order och andra hemliga sällskap som strävar efter att inrätta en totalitär världsregering där medborgarna har mycket få fri- och rättigheter.

Det är heller inte känt vem som rest Djävulens monument. Inskriptionerna på stenen ska ha ristats in av R.C Christian (en pseudonym) 1980 och det står också att läsa att projektet finansierats av ”en liten grupp av amerikaner som söker förnuftets tidsålder”. Stenarna invigdes den 22 mars 1980 av kongressledamoten Doug Barnard Jr och en liten grupp särskilt inbjudna gäster.

Monumentet har också fungerat som en astronomisk kalender och ett solur och har sammanlagt inskriptioner på tolv olika språk – bland annat babyloniska och egyptiska hieroglyfer.

Isac Boman
isac.boman@nyadagbladet.se

Monumentets längre inskription som författats på åtta olika språk lyder:

1. Håll människans population under 500.000.000 i ständig balans med naturen.
2. Styr reproduktion klokt – förbättra hälsa och mångfald.
3. Förena mänskligheten med ett levande nytt språk.
4. Styr passion – tro – tradition – och allt annat med behärskat förnuft.
5. Skydda folk och nationer med rättvisa lagar och hederliga domstolar.
6. Låt alla nationer styra sig själva men lös externa dispyter i en världsdomstol.
7. Undvik småaktiga lagar och värdelösa tjänstemän.
8. Väg personliga rättigheter mot sociala skyldigheter.
9. Värdera sanning – skönhet – kärlek – i harmoni med evigheten.
10. Var inte en cancer på jorden – lämna utrymme för naturen.

Eftersom inskriptionen innehåller tio punkter precis som Guds tio budord i bibeln har de framför allt av kristna motståndare även kallats för Antikrists tio budord.

________________________

VAD VET DU OM DETTA? Detta är ju faktiskt så som NWO- den NYA Världsordningen beskrivs vara/kommande diktatur men inlindad i vackra och hederfulla ord som skall LURA MÄNNISKOR JORDEN RUNT om HUR BRA DET SKA BLI PÅ JORDEN. MEN NEJ, Det är LÖGNER.

Det som kommer framöver är Joh Uppenbarelseboks ORD, Ord från Gud om ett SLUT på denna tid och JESUS återvändande och REGERANDE. Inget annat. Däremellan en VEDERMÖDA SOM NU STARTAT.

Bibeln Berättar för den som vill veta.

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.