Galenskap. Madness! VIDEO . Falska profeter! och nakna predikanter

ac1062The-world-300x49ac1062

THE LAST DAYS ARE HERE 2015!! (FALSE PROPHETS)

Avarter och GALENSKAPER i denna video:
Denne predikant Lesego Daniel, Från Rabboni Ministries säger att han kan kasta ut demoner. Han är mycket populär. Hans efterföljare är totalt under hans kontroll. Han säger att hans medlemmar skall äta gräs och att han fått det uppifrån (Gud). Läs Daniel 4:33. Där står bl a att Nebudkadnessar åt gräs då han var besatt av demoner…hur går då detta ihop? Min fråga: Är Lesego Daniel också besatt?Antagligen, eller han spelar bra och han håvar in massor med pengar så som falska predikanter brukar göra och lurar massor med människor och gör dem illa!

Han säger att han ÄR en profet och att mycket kommer att hända framöver. De som kommer till dessa möten tycks inte se något konstigt och tycker det är helt ok att äta gräs, en kvinna säger att det smakar som makaronipudding!

En ung man säger att om han äter gräs framöver så har han samma sorts helig ande som de andra, t ex Lesego. Enligt mig är det häxkonster de håller på med. tid 2:36 in i videon ser jag en kvinna som inte ser ut att må bra- detta är onda andar som hon är besatt utav! Detta är ingen kristendom utan galenskap!!!!
2 Timoteus 4:3 säger oss hur det är med falska doktriner och hur lurade människor VILL BLI. Det kliar dem i öronen med all falskhet som de gillar att höra. De söker spektakel.

De hemskheterna vi ser här i videon är mycket hemska och borde alltså inte få förekomma, men i “kyrkor” runt hela världen förekommer de tragiskt nog.
INTE var det så som Jesus sade att det skulle vara att följa honom och sprida evangelium, det du ser i video och videos är galenskap, madness!!!
Här i denna videon och många andra kan du se vad DU SKA AKTA DIG FÖR!!!!!!!!!! Det är HYPNOS!!!

Nästa del av videon handlar om Grace, nåd. MEN det är lika illa här. 2 Kor 6:17 berättar om hur man inte ska gå ihop med otroende. Man skall skilja sig från dem. Paulus uppmanar oss till att inte knyta fasta relationer till icke troende. Det kan ha negativ inverkan på oss troende, ja så är det. Det har negativ inverkan på deras överlåtelse, oberoende och livsstil. Men man ska inte isolera sig från världen. Men från fel lärare/profeter och andra. Musiken man spelar är inte andlig utan världslig och kan liknas med ….terrorister som texten berättar om (i denna video 6.44 och framåt! 8:28 min)

Jag är äcklad av denna video. Men måste se för att varna er alla nya troende som inte vet hur det går till…på en del ställen.Skulle det här likna kristendom? Nej nej nej ! Glöm det. Men människor går på det, tala om hypnos och okunskap!

Det blir värre: 8.29 in i videon finner vi en “kyrka” som har medlemmar eller folk som kommer in klädda hur som helst och en del halvnakna, bl a denne “pastor” som faktiskt är NAKEN. Vad är detta? Galenskap! Vi får även se nudistläger och människor som tycker att det är helt ok att göra sådär.
SJUKT. Jag har läst om en profetia av bl a D Wilkerson som profeterat om nakna människor i “kyrkan” och det var ju rätt.
LÄS Lukas evangelium 8:35 om demoner.
Det handlar alltså om demonbesatta människor. De är många kan jag säga dig. Se upp!

Stackars alla de som tror att det där som visas är rätt. Denna världens människor är otroligt lurade.

NamnlösMaria

 

4 thoughts on “Galenskap. Madness! VIDEO . Falska profeter! och nakna predikanter

 1. Hej Marie, detta har funnits länge, men man har inte varit riktigt medveten om det i undervisning och i varningar!!! Vi pratade här hemma om att på 60-talet då fanns det nakna predikanter uppe i norr i Sverige, ja allt möjligt har funnits och kommer tillbaka desto värre. Man döljer inget idag det är full fart mot helvetet och många följer med utan att ens TÄNKA på vad som sker eller hur det borde vara.
  Jag tvekade lite då jag skulle lägga in videon, ifall man kan missförstå vad jag menar.
  Jodå det kommer att bli mycket värre, som på NOAS tid och mer.
  Transhumanism – ja man kommer att blanda människor och djur och ännu mer hemska saker. Man kan se i GT hur det var och det kommer tillbaka.!!
  JESUS KRISTUS! HJÄLP OSS ATT RÄDDA MÄNNISKORNA!!!!
  /M

 2. Kan det bli värre än så!!??

  Demonbesatt, det håller jag med om…Jag har en känsla av att det “rasat”

  riktigt ordentligt på kort tid…Eller har det pågått länge detta ?

  Väldigt viktigt att sådana videon kommer upp, som varning för de människor

  som verkligen söker JESUS !

 3. Hej Maria! JA ÄR DET INTE HEMSKT! Jag tog med denna video för att man ska KUNNA SE!!! Hur det ser ut i världen bland dem som säger sig vara KRISTNA! DE ÄR INTE KRISTNA!!! De är DEMONBESATTA! Det vill jag visa.Det kommer att bli värre Marie!
  Gud är så besviken och arg!
  Skall lägga in något lugnare nu.
  VARM kram till dig! /Maria

 4. MARIA,DEN VIDEON ÄR FAKTISKT DET VÄRSTA JAG SETT HITTILLS !! HUR HAR DET KUNNAT GÅ SÅ HÄR UTFÖR I KYRKORNA ?? JAG HAR SVÅRT ATT FÖRSTÅ ATT DET FINNS FOLK SOM GILLAR DETTA !!! VAD GRYMT DET BLIVIT I VÅR VÄRLD !! STACKARS MÄNNISKOR SOM DELTAR I DETTA !! FINNER INTE ORD !!!????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.