2 thoughts on “FRI Från ’Jehovas Vittnen’

  1. Hej Thomas, ja det är sant det du säger. Jag lägger in olika artiklar om att vara med i, och gå ur sekter, det finns många sådana. GUD är Gud, Jag ÄR den jag är. Det finns mycket att forska om och Jehovas Vittnen är inte ok på ngt vis anser jag. Det är många som blivit verkligt illa behandlade som gått i de s k församlingarna. De är verkligen ute och gör fel saker och om att Jesus skulle komma tillbaka på många olika tidpunkter, jaa det är fel. Jesus kommer efter denna tidens vedermöda, och det tycks gå fort nu.
    Thomas, läs gärna detta: illavarslande. https://naturalnews.com/2022-08-15-germanys-vaccine-passport-system-gets-upgrade-restricts-freedoms.html Hälsn Maria

  2. Jehova är ett av satans namn

    Guds namn givet av honom själv till Mose på en direkt fråga Vem ska jag säga har sänt mig? GUD själv säger i 2 moseboken 3:14 ” Jag är den jag är”
    vers 15 detta namn för kommande generationer för evigt, kan det bli tydligare och det står i Bibeln.
    Jehova är uppfunnet av en dominikansk munk på 1200 talet det har även stått i deras första upplagor av aid boken, men senare tagits bort för då faller ju sekten. Sekten hävdar översättningar etc men det är rena lögner läs KJV bibeln 1611. Dessutom Jesus den absolut närmaste till Gud nämner inte sektens namn. DE har förutsagt jordens undergång många gånger mnen har alltid haft fel läs 5 moseboken 18 ;20-23 ”Den profet som är så förmäten och talar i det jag inte påbjudit” och det inte inträffar då kommer det inte från mig, ”den profeten ska dö”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.