Tro/Framtiden och väckelsen

0732.jpg

Gud ber oss att se att vi har en framtid med honom. Han ber oss att vara frimodiga i vårt vittnande och i det arbete som vi har för honom.

Vad kan vara skönare än att säga hans namn, be honom om hjälp i sin tjänst och att frimodigt se in i hans ansikte i bönen om väckelsen? /Rättelse 2012: Vad är väckelse och en Guds församling? Se kategori till höger

Vi lever i ett samhälle och i en värld som inte mår bra. Därför skall den troende vara ett verktyg i hans händer, och stå upp för hans heliga ord.

Det är kanske inte bara i andra länder som katastrofer sker. Det kan ske här. Vi har varit förskonade från så mycket i Sveriges land. Skulle vi inte kunna tacka Gud för allt vi faktiskt har, tacka för att vi lever i fred från krig t ex.

Vi har alla ett arbete att uträtta, och det viktigaste arbetet anser jag vara att tala om att det finns en Gud. Många vill ju absolut inte höra talas om honom, men jag tänker aldrig sluta berätta om honom eller att Jesus lever.

“Jag sökte bland dem efter någon som skulle bygga en mur och ställa sig i gapet inför mig till försvar för landet så att jag inte skulle fördärva det. Men jag fann ingen.”/Hes 22:30

Det är dags att göra Herrens vilja….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.