Framtid, bibeln berättar och människor vill inte veta

Joh Upp Kapitel 16 /kommande.

1 Och jag hörde en stark röst från templet säga till de sju änglarna: “Gå ut och töm Guds sju vredesskålar över jorden.”2 Och den förste gick bort och tömde sin skål över jorden, och onda och svåra bölder slog upp på de människor som hade vilddjurets märke och som tillbad dess bild.

/Vilddjurets märke: Vaccinen? Tillbad dess bild? QR-kod?? / Fundera över det.

Många är plågorna som kommer, vi är inte riktigt där ännu… Många många lever i ett andligt mörker, jodå, så är det ju och man kan ju tycka att de som säger sig vara kristna skall ha mer reda på sig än de har. Ännu har inte vredes-skålar och kompakt mörker drabbat oss. Floderna skall torkas ut, sår och brännande hetta (detta tror jag är man-made, människo-planerat som Gud tillåter) skall drabba folken, och de skall, det till trots, fortsätta att synda.

DE VILL INTE tro på Gud, tänka sig, de vill inte.

Vi som tror är förberedda på att JESUS skall komma åter, MEN de som inte tror på HONOM är INTE förberedda! Alltså kommer skeendena att vara högst överraskande framöver. NU tror ju man på allt som säges inom Great Reset och tycker allt är så häftigt, men det är INTE så. Det är så galet och farligt och värre kommer. Ja detta är ju domedagshälsningar….

Människor har otroligt hårda hjärtan, det finns tydligen inget som kan göra dem mjuka, inte en tår finnes att se hos dem, inget tecken på att mjukna… Trots plågor kommer människorna INTE att vilja vända om till Gud. Du kan tänka dig hur världen kommer att bli. Självbedrägeri.

Gräshoppor i Joh Upp bok kap 9, vad kan det vara tro du? Jag vaknade en morgon och jag sade för mig själv ett enda ord rakt ut i luften: Gräshoppor. ja det kan vara de UFO:s som är beredda att pina o plåga människorna framöver. PÅVEN vill ju välkomna dem som våra bröder har han sagt. (Allt enligt alla planer de har, jesuiterna o andra).

Gräshoppor: En invasion av ONDA ANDAR! Fallna änglar.

Vänd er till JESUS nu!

/Maria

2 thoughts on “Framtid, bibeln berättar och människor vill inte veta

 1. Hej! Det du skriver är otroligt spännande, galet, men troligen sant och fördärvande och i tiden!! Yes. Har inte hunnit se video men gör det i em- är på väg ut nu. Du är otroligt påläst och kunnig och vad som sker nu har ju inte många en aning om! DAGS för Väckelse på olika vis!!! Återkommer i detta. Tack Fredrik!
  G v d Maria

 2. Det finns bevis för att gräshopporna faktiskt kan vara genetiskt modifierade humanoider.
  Brighteon har ( även om 99% är desinformation) guldkorn.
  2:49-3:50 dyker det upp vad som påminner om gräshoppor på videobilden.
  https://www.brighteon.com/182c2463-9808-434d-b5be-0f4c23fe1b97
  Den första gruppen av gräshoppor (2:40 spola fram! ) Tror jag är den “onda” rasen följt av en gräshoppe-humanoid med hästliknande ben. I slutet ca 3:30 så fryser bilden framgår något väldigt speciellt.
  Bilden visar en mänsklig gräshoppa med människo-ansikte. Det framgår inte dess exakta längd på videon (~3:30), men en antydan till att varelsen bör vara rejält lång (titta ovanför julgranen) ca 3,2 meter i takhöjd.
  Min teori är att dessa varelser känner igen adjuvanter antikroppar i vaccinen som nu finns i blodet.
  Eftersom blodet är en signal och markör i sig självt (se Exodus,mfl).
  Adjuvanter som baciller från gräshoppor och larver samt också antikroppar från skorpion-svans-gift.
  Novovax till hösten kommer innehålla alla dessa 3 adjuvanter. Såvitt jag vet stämmer det alltså exakt med Uppenbarelseboken ( so far so Good!)?
  Jag hittade inte nämligen inte någon svans eller stjärt på varelserna i klippet ovan. Så vad är gräshoppornas svans, locust egentligen?
  Vapen?, Raketer? (Som en svans)?
  Eller något avskyvärt, som måste hållas dolt?
  Att det är kopplat till Vildjurets Märke är alltså inte så svårt att tänka,dvs dolt tack vare adjuvanter?
  En magnetiskt integrerad komponent?
  Stan Deyo föreslår att dessa gräshoppor är de onda och Antikrists armé är de “goda” när det i själva verket också är de onda, i boken The Cosmic Conspiracy. Gräshoppor är de bad guys och de nordiska idealet (skalet) de Good guys.
  De (som har tagit Märket) kommer ju ändå inte omvända sig? Har alltså inte hittat något exempel på att de som tagit Märket, omvänder sig.
  Skriften tycks alltså tyda på att alla de som har tagit Märket,vill, kan eller verkar inte bry sig om att omvända sig?
  Vilket också är precis som idag?
  Vill någon erkänna, bry sig eller tillsammans verifiera att Vaccinen alltså skulle kunna vara Vildjurets Märke?
  Jonathan Kleck verifierar detta med påståenden från Bibeln med bla -Vi tillhör inte världen, utan världen ser oss som “gräshoppor”. Dvs från den stunden vi föds binds vi till en av dessa larver/gräshoppor från avgrunden tills den dag vi dör,om vi inte som Jesus säger föds på nytt. Det kan rimligtvis förklaras med människans dubbelnatur samt varför gräshopporna från avgrunden också har ett människoliknande ansikte. De ser oss genom våran dubbelnatur menar Jonathan, eftersom också Gud ser oss och allt vi gör?
  Oavsett anledning är de en varning från Gud.
  En märklig anledning är också gräshoppors livscykel är 5 månader lång
  Storleken bör vara imponerande dvs nästan över 3 meter (i uppsträckt längd). Precis som ett lejon?
  Jag tror alltså att gräshopporna är gråa Aliens, därför om man extrapolerar är det just vad gräshoppor gör. Åker från planet (område) för att fördärva.Ur ett kosmologiskt perspektiv får därför bilden ett helt annat liv. Psaltaren 97:3, Malaki 4:1.
  Där beskrivs också krona (och rot).
  Ingenting kommer lämnas kvar,allt bränns upp.
  Precis som man gör med biologiskt avfall, DNA.
  Joel 2:3-11 verifierar denna händelse som använder samma mekanism, hästar, imponerande styrka, fruktan, bävan samt en förteckning som avser eld och en öken (vilket är hur gräshoppor klädda som människor och kändisar fortplantar sig).
  Hollywood har ju matat oss sedan 50-talet med mängder av skrämmande gräshopps-filmer.
  Och har det inte varit Satans plan hela tiden?
  Att förvandla oss från människa till gräshoppa?
  Det är ju vad Davos/WHO/FN vill att vi ska livnära oss på. Jag tror att de vet vad som skrivs!
  De ligger före i tidsplanen!
  De trodde inte människor skulle vara så lättlurade?
  Den 22:e Maj 2022 har WHO ett möte om ett digitalt Vaccinpass/Vaccin-ID, appropå Novovax.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.