Försäkringskassan??/ Samhällsklimatet och “lagen”

   Till dig.

Klimatet i världen är hårt och samhällsklimatet i vårt eget land är hårdare än många vill inse, och hårdare än någonsin. Många människor går i undran över vilket parti de skall rösta på i valet i sept 2010. Jag tror inte att våra riksdagspartier till fullo har insett vilken nöd som råder bland människor, eller vilka sjukdomar de bär på som tär dem och gör dem oförmögna till att göra en insats på arbetsmarknaden, eller hur de ska orka leva med smärtor och personliga motgångar/trakasserier/ och att inte bli hörda eller sedda.

Jag hade idag ett intressant samtal med en kvinna inom vården. Jodå, hon visste vad bilderbergergruppen är för något och hon visste att det pågår en HÄXJAKT på människor, människor som borde slippa den jakt på deras person som ser omänsklig ut i många stycken.

Hon berättade också att hon visste att det är ekonomerna-bankerna- m fl som styr denna världen. Hon sade också att människor ringer och är fullständigt panikslagna av oro och smärta för att de inte får sin ekonomi att gå ihop sedan de blivit utförsäkrade från FK eller blivit arbetslösa m m. Många människor är desperata och knäckta av samhället, ett samhälle som skulle hjälpa och stötta de som är sjuka på ena eller andra viset….och många läkare säger upp sin tjänst  på vårdcentraler och sjukhus– de orkar inte heller, de blir sjuka av oro för sina patienter. Flera av de läkare jag känner har just “gått in iväggen” och slutat sitt arbete. De orkade inte längre.

Läkarkåren anser att de blir överkörda av Försäkringskassan, och FK har inte något förtroende för dessa läkare som undersöker patienterna och har god kännedom och mångårig erfarenhet av vad sjukdom är. Och Märkligt är att:  Försäkringskassans förtroendeläkare  kan alltså bedöma patientens  tillstånd/sjukdom UTAN att ha sett patienten eller undersökt densamme.  

OM Försäkringskassan gjorde som regeringen och Socialstyrelsen sagt i sina rekommendationer och stadgar/lagar/, så skulle vi inte ha haft det så här. Men, Försäkringskassan har tagit lagen i egna händer och agerar helt efter eget tycke och är enögda och läser varken handlingar som är oerhört viktiga att förstå, eller ser till den sjukes helhetssituation och de arbetar inte för den som är sjuk.

Vad säger detta dig som läser…? Har vi ett blomstrande samhälle där det visas kärlek och omtanke om individen?

Jag kunde skrivit mer men detta får räcka för nu.. Jag ber till Gud att han skall gripa in i människors liv, och.. ja jag ber för Sverige. Måtte Gud väcka människorna som styr över de svaga. Det gäller att inte ge upp sin kamp. …  och varför skulle man ge upp då man VET att man har rätt?  /Maria

2 thoughts on “Försäkringskassan??/ Samhällsklimatet och “lagen”

 1. ja misären har bara börjat, min man ligger ju sedan 5 veckor och han äter morfin mot sina smärtor, och hemtjänsten har inte hört av sig, fast vi är sjuka bägge två.
  ja misären har bara börjat
  ja vart skulle man flytta? det är likadant överallt.
  Gud får leda i allt detta. Det liknar en uppkommande katastrof.
  Jesus vill ha arbetare och det har han i dem som sagt ett ja till honom,,,underbart.
  Ha en fin dag Janne. /Maria

 2. På hemtjänsten där jag jobbar på kvällarna, får man höra/se historier om feloperationer, ambulansköer och uteblivna transporter (de verkar prioritera utryckningar!), folk som äter morfin så dom nästan svimmar och samtidigt se avdelningar (jour/sjukvård/larmpatrull) läggas ned.

  I den kommande 10 årsperioden ska Europas folk betala till *skurkaktiga globala investerare* (som håller i kontrakten i statsskuldskriserna i EU-länder!) och länder lägga ned/sälja/privatisera allt som behövs för att *skurkarna ska få utdelning på sina bets*. Det är plågsamt att följa med i turerna.Flera av mina kollegor pratar om att flytta, men vart? Till Norge? Det blir nog mycket för oss att göra för Jesus! Misären har bara börjat i lilla Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.