Fluor är GIFT, läs artikel

Maria:

Det är mycket bra om hela det svenska folket ville läsa denna artikel och allt som man kan hitta om just FLUOR och hur farligt det är för hälsan/ för människan. Vi är sååå otroligt många människor som genom åren blivit itvingade fluor av staten / läs skolan. Som små barn som inte kan påverka eller säga NEJ var vi tvingade att skölja munnen, våra tänder med FLUOR för att de sade att det stärkte tänderna.

När du läser denna artikel så kan du KLART och TYDLIGT se att det är inte sant! Det FÖRSTÖR dina och andras tänder. Barnens tänder kommer att bli förstörda, ja de barn som växer upp och kommer att växa upp! GE INTE dina barn eller barnbarn eller andra barn fluor av något slag. Läs artikel, och jag kommer att lägga ut fler sådana här texter! Kokosolja och många tandkrämer finns det att tillgå som är UTAN GIFTET.

2 thoughts on “Fluor är GIFT, läs artikel

  1. Märkligt, kanske var det lång tid emellan? Eller kanske hålen var mycket mycket små, såg du dem själv. Jag tappade an lagning härom veckan och det visar sig att det FANNS INGET HÅL under lagningen! en tandläkare har snuvat mig på tusentals kronor!/maria

  2. Jag skaffade andra tandkrämer när jag blev varse om detta men när jag gick tilll tandlläkarwn nästa gång så hade jag fjorton hål i tänderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.