Floden Eufrat verkar torka ut…. tecken på att vi är i de tider som Gud beskriver i bibelorden, Joh Upp 16. Youtube.

Rev 16:12  Och den sjätte göt ut sin skål över den stora floden Eufrat. Då torkade dess vatten ut, för att väg skulle beredas åt konungarna från östern.

Rev 16:13  Och ur drakens gap och ur vilddjurets gap och ur den falske profetens mun såg jag tre orena andar utgå, lika paddor.

Rev 16:14  De äro nämligen onda andar som göra tecken, och som gå ut till konungarna i hela världen, för att samla dem till striden på Guds, den Allsmäktiges, stora dag.

Rev 16:15  (“Se, jag kommer såsom en tjuv; salig är den som vakar och bevarar sina kläder, så att han icke måste gå naken, och man får se hans skam.”)

Rev 16:16  Och de församlade dem till den plats som på hebreiska heter Harmagedon.

Armageddon = “the hill or city of Megiddo”Varför krigar man nu? Världen är belamrad med vapen, eller hur? Alla vill vara med vid berget? … VAD sker? Det är kort tid nu att ta reda på nu-läget. Enligt bibeln mycket som kommer att rasa över oss, och som säger: SLUT på TIDEN på jorden.

1) In Rev 16:16 the scene of a the struggle of good and evil is suggested by that battle plain of Esdraelon, which was famous for two great victories, of Barak over the Canaanites, and of Gideon over the Midianites; and for two great disasters, the deaths of Saul and Josiah. Hence in Revelation a place of great slaughter, the scene of a terrible retribution upon the wicked. The RSV translates the name as Har-Magedon, i.e. the hill (as Ar is the city) of Megiddo.

har

A shortened form of H2042; a mountain or range of hills (sometimes used figuratively): – hill (country), mount (-ain), X promotion.

meg-id-done’, meg-id-do’

From H1413rendezvousMegiddon or Megiddo, a place in Palestine: – Megiddo, Megiddon.

Återsamlingspunkt Megiddon -berget i Israel?

Krig, svält, epidemier, ‘globala’ el-försörjningen, Världsledares propaganda, WW3, Europa-EU, Släckning av Europa, Samhälls-systemen som är fientliga emot Gud. ……….

2 thoughts on “Floden Eufrat verkar torka ut…. tecken på att vi är i de tider som Gud beskriver i bibelorden, Joh Upp 16. Youtube.

  1. Hej Tommy, tack för liknelsen, Jaaa det är så mycket falskhet, falska människor på poster som skulle kunna bära så mycket frukt, så mycket äkta glädje och gemenskap. Men så är det minsann inte. Den sanna rena läran är inte sann längre, inte för vissa, men för andra som kämpar att få ut hans ord, oförvanskat. Det är många som verkligen vill vara Jesus nära, en del lyckas,, andra bryts ner.Så illa som det är nu har det varit förr och nu är det verkligen sena tider över världen. SÅ många har gått fel och så många bryts ner i försanmlingar som Arken m m. Man vill inte tro det men det är sant. JESUS har ju GJORT OSS FRIA, varför hänga sig fast i trådar som inte håller………..
    G v d /MAria

  2. Ja, Några tankar bara som metafor Maria, Man hamnar onekligen på ett mycket gigantiskt plan. Tre Paddor som går ut över hela världen, alltså “Onda” Det alltså bakvända, från allt det rena Guds Ord skall spridas över hela världen. Det är ju nästan också så, att Gud givit oss metaforer i skapelsen att se. Jag kan inte mycket om myrsamhällen och myror, men där kan man se, en falsk myrdrottning, som flyger nära ett myrbo, alltså en inkräktare. Myrsamhällets vakter ser denna drottning, men släpper icke in dess drottning, utan vaktar boet, ( Kyrkan )men ju längre tiden går, så får den, dess lukt, och vakterna blir lite förvillade, och börjar tro, att denna drottning tillhör boet, ( Kyrkan ) och t.om. bär in den, i boet. ( Kyrkan ) Där inne i boet, letar den falska drottning reda på, Boets egen Drottning, och har sedan full bödel syssla för att kapa huvudet av Drottningen. när så Falska Drottningen lyckats med detta, så är original myrorna och hjälper till, med nya avkomman från Falska drottningen, utan att veta om det, så de originala myrorna är sida vid sida, till de dör ut. ( Alltså Ideologin, om den sanna rena Läran om Jesus Kristus. ) Det är på detta viset man gjort i många Kyrkor, att de t.om. bär in den falska ideologin, precis som Falska Myrdrottningen, klär den till slut, sig i deras kod och allt, för att sprida sitt. så tar man också klär sig, i guds orden, men inte riktigt, utan för sitt ( Falska Onda Spel, ) Tänk att dessa små stycken finns redan inbäddat i små liv som myrornas Samhälle. bara Metafor till det som händer i många Kyrko rum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.