Falska religioner, falska/Onesessblessing.United i…

Saxat från Huldas blogg:  ( läs om Onesessblessing)

I morgon den 28de har djävulen sin generalrepetion för sin ankomst. Ut över jorden kommer det gå en osund satanisk vind genom att människor över hela världen kommer att meditera samtidigt. Kundalini, den gamla ormen ifrån urtiden kommer ringla in överallt. Du kanske inte kommer se skorpioner, ormar eller demoner. Men i andevärlden kommer det att bli en våldsam aktivitet. En mörk skugga från andevärlden kommer svepa över jorden. Och du kan vara säker på att det är dig och dina barn, dina vänner och din församling som är måltavlorna. Därför uppmanar jag dig å det allvarligaste att be för de dina och din församling och vänner varthelst dom befinner sig. Låt inte djävulen spela ut sina kort utan att du gör något. Grip andens svärd och ställ dig i gapet för dom som tillhör dig. Djävulen skall inte ha de våra. Han skall tillbaka ner i sin smutsiga håla. Med sig kan han ta baalsprästerna Sri Amma och Bhagavan, Louise Linder, Koskinen, Peter Halldorf, Ulf Ekman, biskop Eva Brunne, Martin Lönnebo och allt vad dom nu heter; om dom inte vänder om…

OCH:    _http://www.onenessmovementflorida.org/Oct28.htm

Sedan får du gärna gå vidare till “Jasmine´s tankar” där hon skriver och  berättar om Församlingen United i Malmö, och om mycket mer här:

Länk som visar United´s  marknadsföring:

www.youtube.com/watch?v=ykFELIBD5nc&feature=relate

Frågan = ju VAD är det för LOVE som United pratar om? Och vad innebär det att LEVA loving??? Ursäkta United, men detta skulle kunna vara er signatur:

www.youtube.com/watch?v=llrAemrsKG0

Magnus balanserar på en farlig väg och vilseleder naiva ungdomar till ett ytligt festprisseliv, där det mesta är tillåtet. Uteliv, drickande, äta på dyra restauranger, skräckfilmer, ha svärjande rappare som idoler. Hallowen-partyn med djävulska skräckkostymer och smink…. osv.

www.facebook.com/media/set/?set=a.174378505911512….)

Uppdatera dig om vad som händer “därute”. Var vaken och vakande!

/Maria

4 thoughts on “Falska religioner, falska/Onesessblessing.United i…

 1. Det förvånar mig inte alls att du såg en sådan i en lägenhet- det är väldigt populärt med sådana nu, jag fattar inte varför, men de anses snygga och goda.
  Det är vidrigt hur många sådana små och stora buddhor man ser i affärer och överallt. SKall titta på länkarna, man går väl i taket av dem?…..
  Satan gör allt för att sänka oss, och vi måste veta på djupet vem Jesus är, annars har man inte en chans, man blir slukad med hull och hår.
  Det finns ingen som Jesus. Han är allt. /Maria

 2. I en lägenhet jag var idag fanns en tavla av Buddha, den upplyste, (the illuminated ONE) i lotusställning, med en arm pekande uppåt och den andra nedåt: as above so below, som gesten heter på ockultspråk: “som i helvetet, så ock i himlen.”

  http://avatar.tarad.com/shop/a/avatar/img-lib/con_20080921144946_i.jpg

  http://sftribal.com/Tribal%20show%202007/As-above-so-below.jpg

  http://interdenominationaldivineorder.com/gallery/macroprosopus.bmp

  Så som det högsta så ock det lägsta: quod superius macrocosmos, qoud inferius microcosmos.

  http://blog.templarhistory.com/wp-content/uploads/baphomet-e1270080262176.gif

  Sorgligt hur förnekaren jagar oss människor. Vad finns det för enhet utan Kristi Kärlek? Ta din tillflykt till Gud!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.