Falska religioner, falska profeter/B Graham videos/ ??

 

Nej det var inte lätt,  att bli uppfostrad av Gud och inte lätt att inte få göra som man själv ville.       Så var livet då….

Gud säger: “Ödmjuken er inför Herren, så skall han upphöja eder.”/ Jakobs brev 4:10/  Och de orden tycker jag att man skall följa för att komma rätt inför Gud och förstå hur väl han vill med ens liv. Jag har personligen så mycket att tacka för.
*
*

Vi står alla, både troende och otroende, inför en tid som kommer att bli verkligt fruktansvärd. Vi kan också förstå att ekumeniken och de nya idéerna inom “kyrkan” och i världen sammankopplas med varandra och man kommer att visa människor en fullständig lögn. Några av lögnerna är en falsk Jesus och ett falskt evangelium!!!

Det finns som sagt många falska profeter och man kan faktiskt undra om inte Billy Graham var en av dem som inte var en riktig profet, eller som inte följde Gud som han skulle ha gjort. Här finns flera videos som jag tycker man bör se och bilda sig en uppfatttning om vad som skett och vad som kommer, och hur man döljer olika saker för människor…….

VIDEODel 1: Billy Graham- All Roads Lead To Rome 1/7 Billy G talar  om ekumeniska tankar som kan blandas med evangelikala- vad får man då?

 <iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/ZJTaeOQlzck” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Did Billy Graham start a movement of apostate Protestant preachers bringing the protestant churches back to Rome? Was he a freemason? You decide!

DEL 2:  Billy Graham- All Roads Lead To Rome 2/7   (se sedan fler)

<iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/MZhuX1ywO8o” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Läs gärna Jakobs brev som avslöjar oetisk livsstil och vill visa vad ett sunt och moraliskt liv är, som kristna borde leva. Jakob, Jesu bror är författaren till brevet.

Gå inte in i ekumeniken.Håll dig utanför.

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.