Falska religioner../Falska läror..Video/Vuxna bör vakna

 

Människors sinnen förmörkas och unga och äldre och gamla går fel väg. Det är enkelt, mycket enkelt att se att de är bedragna och att de kommer att dö för en falsk lära. Överallt i samhället lär man sig att Gud finns i “alla” d v s att de själva är Gud.
New Age har kommit för att stanna, och det började för många år sedan och har nu blivit en kult som inte går att stoppa- d v s ONDSKAN skördar liv! Videon visar på falska lärare och falska läror och på dem som säger de är Jesus! Satanismen har fått fäste och likaså nazismen m fl ondskefulla samhällsförstörande ondskor.

I denna röra skall våra ungdomar växa upp! De har inte de förebilder de borde ha. Vuxna tar inte sitt ansvar! Barnen får inte växa upp i trygga hem, samhällen störtar omkull. Ser du vad jag skriver? Det är bråttom att nå de unga innan de blir rytande lejon på gatorna i städerna. Vet du vilka tider som väntar?

Vad är orsaken? De har inte fått höra evangelium! De har inte fått höra om Jesus och tro och vad kärlek är! De ser smutsiga filmer och vräker i sig medel som gör dem avtrubbade.Sa jag att alla ungdomar gör så? NEJ, det sade jag inte, men alldeles  för många har fastnat i garnen.Läkemedelsindustrin JUBLAR och köerna är långa till psykiatri- men endast  Jesus hjälper……

De vuxna skall ta sitt ansvar. NU. Man kan ta sig till månen men man kan inte se vad som sker i samhället,  som är fyllt av droger och galna beslut.

False teachings in the Last Days/ 

1 Tim 4:1;  Upp 17:1;    Upp 18:4;   Upp 21:7;  Upp 21:8

VIDEO:

http://www.youtube.com/watch?v=i0zLSmKnXPU&feature=related

____

VIDEO: The Last Days
http://www.youtube.com/watch?v=4dKx9y4HEBU&feature=related

1 Tim 4:1;  Upp 17:1;    Upp 18:4;   Upp 21:7;  Upp 21:8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.