Falska profeter.Lurade av falska Messiasgestalter och falska under och tecken! BIBELORD/ Förförelse

 

imagesCACTFZT851

 

imagesCA5A2L5B

Oerhört många människor på Jesu tid blev lurade av falska Messiasgestalter och förfalskare av Guds Ord. Det är likadant idag, så jag ger er denna artikel om falska lärare…..något att ta till sig och läsa bibelorden noga  med hänvisningar och allt, och låta den helige Ande förklara och visa i texten.. 

*

Men HERREN sade till mig: Profeterna profeterar lögn i mitt namn. Jag har inte sänt dem eller givit dem någon befallning eller talat till dem. Falska syner, tomma spådomar, löst prat och sina egna hjärtans svek är vad de profeterar för er. 
*
Jag är emot dem som profeterar falska drömmar, säger HERREN. När de berättar dessa drömmar, för de mitt folk vilse med sina lögner och sitt skryt. Det är inte jag som har sänt dem eller givit dem något uppdrag och de kan inte alls hjälpa detta folk, säger HERREN.
*
Dina profeters syner var falska och dåraktiga. De uppenbarade inte din missgärning för dig för att göra slut på din fångenskap. De budskap de förkunnade för dig var falska och förförande. 
*
De profeter de har tjänar dem som vitkalkare. De skådar åt dem falska profetsyner och spår åt dem lögnaktiga spådomar. De säger: Så säger Herren, HERREN, fastän HERREN inte har talat. 
*
Akta er för de falska profeterna, som kommer till er klädda som får men i sitt inre är rovlystna vargar.
*
Många falska profeter skall träda fram och bedra många.
*
Ty falska messiasgestalter och falska profeter skall träda fram och göra stora tecken och under för att om möjligt bedra även de utvalda. 
*
Falska messiasgestalter och falska profeter skall träda fram och göra tecken och under för att om möjligt leda de utvalda vilse.
*
Ve er, när alla människor talar väl om er! På samma sätt gjorde deras fäder med de falska profeterna.
*
Men det fanns också falska profeter bland folket, liksom det bland er kommer att finnas falska lärare som smyger in förödande läror. De skall till och med förneka den Herre som har friköpt dem och drar så plötsligt fördärv över sig. 
*
Mina älskade, tro inte alla andar utan pröva andarna om de kommer från Gud. Ty många falska profeter har gått ut i världen. 
————————-
Jag hoppas att man tar sig till vara och börjar söka sanningen- den finns i Guds Ord. Läs gärna KJV och Folkbibeln istället för alla nyare utgåvor av bibeln som INTE STÄMMER med Guds Ord.
/Maria
Hittade: 11  men det finns MÅNGA  fler bibelord på detta.
Godreignsblinkie4647

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.