False preachers in L A. False preachers, NEW AGE, NWO.

n-w-o6   Jesus or Antichrist

Preachers of L.A. False NEW AGE Prophets

De falska profeterna i Los Angeles och deras samröre med New Age, usch vad otäckt. Att säga att Gud är med i de mötena…Man talar om en annan dimension och att man kan komma dit. Detta är hur falskt och otäckt som helst. De är ledda av satan i demonisk inspiration.Tala om falska lärare.Allt är infiltrerat av satan! Vad avskyvärt detta är.

Ordspråkksb 11:2: Stolta män kommer att stå där med skam, medan de ödmjuka visar sig äga vishet.

*****************

NamnlösMaria

4 thoughts on “False preachers in L A. False preachers, NEW AGE, NWO.

 1. Hej Cecilia,Tack själv! Den boken gillar jag ju INTE. Jag såg på Tv att Opr W har en serie om TRO, all slags tro ! Hon har gått ut med att hon älskar Jesus och sedan förnekar hon honom i ett annat program, tala om att vända kappan efter vinden, varför inte gå i motvind i stället, som vi gör.
  Helt felaktiga tankar och läror finns därute och det är inte underligt att det är så mycket konstigheter eftersom man inte vet VAD SOM ÄR RÄTT enligt GUD.Det är så sorgligt att så många väljer att gå fel eftersom de inte ens udnersöker vad det är de får höra och se. De bara matas och så sväljer de. Ja när man är bebis i Kristus kan det vara så att man inte förstår men man måste ju växa upp som Paulus säger och äta stadig mat som ger näring och tillväxt.
  Det är nödvändigt att läsa och be och fråga Gud om allt så att man kommer rätt.
  Det är bra att du kommenterar här fortsätt gärna med det, folk är inte så pigga på det, ändå finns 7 000 kommentarer här. Jag fortsätter att skriva…… Gud välsigne er! Och vill du maila finns min adress i gästboken. Kram f Maria

 2. Jag har inte heller läst boken The Secret, men jag har läst om den. Den är mycket populär, har sett folk låna den från biblioteket och har läst om flera kändisar som använder sig av den boken och till och med kallar den sin Bibel. Den handlar tydligen om positiva tankar och att man kan beställa saker man vill ha genom att sända ut dessa tankar i universum och universum ska då ge en det man vill ha. Sänder man ut negativa tankar så sker negativa saker i ens liv. Människorna som omkom i tsunamin i Thailand t.ex hade enligt bokens läror sig själva att skylla för de drog till sig det som hände genom sina negativa tankar eller nåt sånt. Det är vad jag har läst på nätet! Riktigt otäckt, ingen bok jag skulle vilja läsa direkt! Oprah Winfrey har haft den boken i flera av sina shower.

  Tack Maria! Gud välsigne dig och din familj!
  Kram Cecilia

 3. Hej Cecilia, Ja det är otäckt hur världen ser ut. Det är hemskt med den nya tiden new age, som kommer att bli mycket värre, tänk vilket stort avfall det är redan nu i denna tid, och fort går det mot den stora krachen, där inte så många skall finnas kvar som helgar Gud och hans ord utan det finns människor som hittar på fler o fler egna evangelium. Som den kvinnan du berättar om!!!
  The Secret har jag inte läst, den är förmodligen riktigt hemsk.
  C Maxvell har jag bara hört om, Egentligen borde man läsa mer sådant för att se hur de tänker om det som kommer.
  JA DE FALSKA PROFETERNA KOMMER ATT BLI FLER O FLER, men då kan man fråga sig hur det kan komma sig att människor faller för dessa, VILL DE INTE GÅ I GUDS SANNING? Varför falla för detta billiga hemska? JAg fattar inte detta.
  Det finns väl knappt något som är gott i de s k församlingarna idag. Man blir mörkrädd för det mörker som råder i det nya värsta hemska, som blir värre o värre, så står det i Guds ord.
  Jag ber att ni blir välsignade att få göra Guds absoluta vilja i era liv! Var rädda om er. Kram Maria

 4. Hej, Maria! Ja, det är verkligen otäckt, Hillsong har väl också börjat med en massa new age symboler har jag läst nånstans. Det tycks sprida sig överallt!

  Vi flyttade ut på landet för några år sen och här i byn finns en liten baptistkyrka som vi först tänkte att dit kanske vi kan börja gå. Pastorn i den kyrkan är en gammal man som går med käpp och han måste sitta ner när han predikar för han orkar inte stå upp. Han har flera gånger varit på sjukhuset för att han haft problem med hälsan och istället har en yngre kvinna mer och mer börjat ta över och predika i kyrkan, men det hon undervisar om är inget annat än rena new age.
  Hon undervisar om sånt som attraktionslagen som ju är hämtat direkt ur den kända new age boken The Secret. Hon säger att vi kan ta kontroll över våra liv och situationer med våra tankar och att om man blir sjuk är det ens eget fel, för att man har tänkt sådana tankar.
  Hon har tydligen gått i lära hos nån John C Maxwell i USA. Jag vet inte så mycket om den mannen, kanske du känner till mera om honom.
  Hur som helst otäckt är det att till och med en liten bykyrka med få medlemmar blir övertagna av falska profeter!
  Vi slutade givetvis att gå till den kyrkan! Tyvärr så blir hon inbjuden att predika i andra kyrkor också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.