Fakta om New Age./Spiritism m m, är inte av Gud.

 

Jesus är Herre

Ockulta företeelser är inte något som man borde syssla med, men många gör det för de vet inte vad det handlar om, det är en spännande grej för människor. Jag har tagit upp detta ämne om ockult och spiritism tidigare men jag måste nu också säga att det blir värre och värre på hemsidorna där man pratar om ockultism och svartkonst och änglar och massor av saker man inte känner till.  Det finns inga “goda” häxor, det finns inga goda féer, allt är från fel “sida”, där det svarta och onda bor.Det värsta är att man har inbillat sig att GUD säger ett ja  till det. Så är det INTE!

Nedan finner du några bibelord på vad Gud  alltid sagt om ockult inblandning och om våra tiders new age! Det finns fler bibelord som jag har i andra artiklar här på sidan.

2Ki 17:17  Och de läto sina söner och döttrar gå genom eld och befattade sig med spådom och övade trolldom de sålde sig till att göra vad ont var i HERRENS ögon och förtörnade honom därmed.

Eze 13:23  därför skolen I icke få fortsätta att skåda falska syner och att öva spådom; utan jag skall rädda mitt folk ur eder hand, och I skolen förnimma att jag är HERREN.

Eze 21:23  Detta synes dem vara en falsk spådom: de hava ju heliga eder. Men han uppväcker minnet av deras missgärning, och så ryckas de bort.

Deu 18:10  Hos dig må icke finnas någon som låter sin son eller dotter gå genom eld, eller som befattar sig med trolldom eller teckentydning eller svartkonst eller häxeri,

Deu 18:14  Hedningarna som du nu fördriver lyssna väl till sådana som öva teckentydning och trolldom, men dig har HERREN, din Gud, icke tillstatt sådant.

2Ch 33:6  Han lät ock sina barn gå genom eld i Hinnoms sons dal och övade teckentyderi, svartkonst och trolldom och skaffade sig andebesvärjare och spåmän och gjorde mycket som var ont i HERRENS ögon, så att han förtörnade honom.

Mic 5:12  jag skall utrota all trolldom hos dig, och inga teckentydare skola mer träffas hos dig;

Gud tycker inte om falska syner och spådom, eller svartkonst eller teckentyderi, eller trolldom………….vad är spiritism då? Jag hoppas man förstår vad farliga saker man ger sig in i och att GUD INTE godkänner det!

_______________
http://vftb.net/?m=201201
Denna sidan tar upp nazismen och de som trodde de skulle vinna kriget WW2 med ockultism,  här finns mycket att läsa om tro och icke-tro, och du kan lyssna på radio på sidan.

IT’S FAIRLY well known that the Nazis were more of a cult than a political party. It may come as a surprise, however, that the Allies also turned to paranormal weapons to win the Second World War.

William H. Kennedy, author of Lucifer’s Lodge: Satanic Ritual Abuse in the Catholic Church, discusses his new article “The Allies and the Occult: The Best Kept Secret of World War Two”. Bill shows how Churchill, Roosevelt, Stalin, and Canada’s PM Mackenzie King all sought help from beyond the veil.

Please join the discussion at the PID Radio Cafe, visit the VFTB Facebook page and check out the great Christian podcasters at the Revelations Radio Network. /Denna sida tar upp många breda ämnen./Maria

Lev i nuet, inte i det förgångna eller i framtiden./Maria

2 thoughts on “Fakta om New Age./Spiritism m m, är inte av Gud.

 1. Bara med Jesus kan man leva i ljuset. Han låter oss öppna ögonen och stänga ute mörkret.
  De som drömde om och använde andemakter blir sjuka på ngt sätt, och det är inte att rekommendera.
  Det är så vanligt med tarotkort och senaser och dylika saker och det är så skrämmande att man vänder sig till det.
  Men så är det när man inte får reda på vem Jesus är. Han lever, och vill ta hand om oss alla.Inför evigheten, den som inte valt Jesus går ju en hemsk tillvaro/evighet till mötes.
  /Maria

 2. Ockultism och sinnessjukdom hör ihop. Det är ju fler än Hitler som fallit offer för andelekarna.

  Skulle tro att det är svårt att komma tillbaka till ett vanligt vardagsliv efter man sysslat med sånt.

  Teosofen Blavatsky och filosofen Nietzsche var samtida. Båda drömde om Antikrist och andemakter och åtminstone Nietzsche blev sinnesjuk på kuppen. Tydligen var Jung och Westcott och Hort (bibelöversättarna till de nya Biblarna, NIV mfl), ev Darby och definitivt Alister Crowley inne på engelsk spiritism.Dessa figurer har blivit ikoner i många kretsar.

  Vad kan mörkret hjälpa en människa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.