Evangelium/Profetior om Jesus Kristus/Be för världen

‘ ‘ ‘    
 
 
Det finns profetior om de goda nyheterna om Jesus Kristus. De finns bl a i:
1 Mos 12:3
Ps 16:10
Ps 40:7-11
Ps 118:22
Jes 11:1
Sak 9:9-11
Sak 12:1-10
Mal 4:1-6
De goda nyheterna skall vi predika om, vi skall ut bland så många som möjligt, ja ut i hela världen(enl missionsbefallningen), för att berätta om Jesus Kristus, så att människor kan bli räddade.  Vi vet inte alls hur lång tid vi har här på jorden, och den tiden är den tid vi ska vara i tjänst för Jesus Kristus, det är en order från honom. Tiden är kort, alldeles för kort att spillas bort.
 
Jesus kom som människa och han var av kunglig släkt, han dog men uppstod från de döda. Han öppnade dörren för Guds välbehag över oss. Läs Romarbrevet för att förstå de verkligt goda nyheterna om Jesus Kristus.
 
_____
 
Top News
Syrian forces ‘storm town near Turkey border’
Battle for Libyan town intensifies
Karzai says US in talks with Taliban
Radiation spike halts Fukushima clean-up
Economic situation worries Greeks
http://english.aljazeera.net/indepth/features/2011/06/201161664828302638.html  Det gör verkligen ont att se denna bild ovan i artikeln om Fukushima, tänk så det japanska folket fått lida! Man tänker tydligen bygga in kärnkraftverket i en sarkofag….???? Det är en skam det som sker.
____

http://www.e24.se/business/riskerna-betydligt-storre-an-folk-tror-_2877838.e24 När det gäller Sveriges ekonomi så ser det ut som om det är olika tyckande om läget i landet. Först går det upp och sedan går det ner och så håller det på…vad är sanningen? jomen det kan du räkna ut om du följer med i världshändelserna. Ser man inte att allt skakar i länderna runt jorden, varför skulle det då vara helt lugnt och fridfullt och skyddat i detta landet Sverige?

_____

En av Rysslands största och mest aktiva vulkaner  fick utbrott fredag, den skickar aska mer än 10.000 meter upp i luften. Shiveluch (även stavat Sheveluch) är en av de största och mest aktiva vulkaner på Rysslands Kamchatka halvön. Den spyr aska och ånga pyroklastiska flöden och lavaströmmar, som väl under det senaste decenniet.
http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2011/06/16/kamchatka-volcanoes-add-to-s02-atmospheric-inundation-as-eruptions-intensify-video/

_____

Och i Etiopien:
June 16, 2011 – ETHIOPIA – Volcanic activity has increased at the Nabro volcano in Eritrea.
http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2011/06/16/2nd-eruption-at-ethiopian-volcano-more-powerful-than-the-first/

Be.             /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.