Evangelium/ Det som min Herre säger är rätt/Glädje!

 

Glädje i hjärtat!

Dagen började med bön till Gud om hans ledning för denna dagen, precis som alla andra dagar. Jag bad att få vara till glädje och att någon skulle bli glad, översvallande glad. På eftermiddagen fann jag mig ringa ett telefonsamtal till en person som jag inte talat med på över 20 år.
Det var så mäktigt och underbart att veta att jag verkligen älskar och förstår denna person som jag talade med och att det fanns glädje och förlåtelse i samtalet. Gud är så god, han är så god. Allt eftersom dagen och kvällen gick så förstod jag mer och mer om vad som egentligen hänt denna dagen och därför skriver jag om kärlek och förlåtelse nu. Personen jag talat med idag blev verkligen glad och jag blev så välsignad av samtalet.Så allt var till det bästa och det var Gud som ordnade till så att detta blev enligt hans vilja! Underbare Far! Inte visste jag att detta skulle ske! Men Herren visste!

*

Kolosserbrevet 3:13
13 Ha fördrag med varandra och förlåt varandra, om någon har något att förebrå en annan. Såsom Herren har förlåtit er skall ni förlåta varandra.


-Nyckeln till att förlåta andra är att komma ihåg hur mycket Gud förlåtit mig själv. När jag inser hur mycket Gud älskar och förlåter kan jag förlåta andra och mig själv. Det är så viktigt att lösa alla bojor som binder och Gud han visar oss precis hur han vill att vi ska göra.-

Apostlagärningarna 15:9

9 Han gjorde ingen skillnad mellan oss och dem, sedan han genom tron hade renat deras hjärtan.
Vi får renade hjärtan då vi ger våra liv till Gud och låter honom förändra oss.

Matt 6:14
Ty om ni förlåter människorna deras överträdelser, skall er himmelske Fader också förlåta er. 
Matt 6:15
Men om ni inte förlåter människorna, skall inte heller er Fader förlåta era överträdelser. 
Mark 11:25
Och när ni står och ber, så förlåt om ni har något emot någon. Då skall också er himmelske Fader förlåta er era överträdelser.”
Apg 8:22
Vänd dig därför bort från din ondska och be till Herren. Kanske skall han förlåta dig vad du tänker i ditt hjärta. 
2 Kor 2:10
Den som ni förlåter, honom förlåter också jag. Ty det jag har förlåtit, om jag haft något att förlåta, det har jag gjort för er skull, inför Kristi ansikte, 
Tack Jesus för denna mäktiga dag! 
/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.