Evangelium /2 Tim

angel.jpg

I Andra Tim 1:9 kan vi läsa om evangeliet i “sammandrag”. Där står följande:

*Det är han som har frälst oss och valt ut oss för denna heliga uppgift, inte för att vi förtjänar det utan för att det ingick i hans plan långt innan världen skapades. Han ville visa sin kärlek och nåd till oss genom Kristus.*

Genom tron på Jesus Kristus får vi evigt liv, eftersom han har brutit dödens makt i sin uppståndelse. Vi förtjänar inte frälsningen, men Gud erbjuder oss den ändå. Allt vi behöver göra är att tro och ta emot hans erbjudande.

Jag kan bara titta på mig själv och vad som hände då jag blev frälst, jag förtjänade nog inte heller frälsningen, men jag fick en stor gåva genom den, den största gåvan i mitt liv, förutom livet självt.
Så därför kommer jag att gå ut med evangelium så länge jag lever, och jag kommer att skriva här på internet så länge som Gud vill.

*De som nått insikt skall lysa som det ljusa himlavalvet, de som fört många till rättfärdighet skall stråla som stjärnorna, alltid och evigt.* /Dan 12:3

*Ty Gud, som sade: “Ljus skall lysa ur mörkret”, har lyst upp mitt hjärta, för att kunskapen om Guds härlighet som strålar från Kristi ansikte skall sprida sitt ljus.* 2 Kor 4:6

Kristus vill att den som fått erfara hans kärlek och barmhärtighet skall lysa med hans kärlek till andra.Det är gott att veta att Jesus Kristus alltid finns med i ens liv. Vill du lära känna honom?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.