Göran Persson…Swedbank…

https://www.expressen.se/dinapengar/goran-persson-foreslas-som-ny-ordforande-i-swedbank/

Swedbank har på söndagskvällen gått ut med att den tidigare statsministern och socialdemokratiske partiledaren Göran Persson kommer föreslås som ny styrelseordförande i Swedbank AB.

Göran Persson, som var statsminister mellan 1996 och 2006 har haft en rad positioner i svenskt samhällsliv. Bland annat som finansminister i Ingvar Carlssons regering 1994 till 1996. 

Persson har också varit ordförande i statliga Sveaskog mellan 2008 och 2015 och sitter även som styrelseordförande i gruvjätten LKAB. 

”En imponerande meritlista”

Han har även en koppling till bankvärlden genom sin styrelsepost i Ålandsbanken.

– Vi är väldigt glada över att kunna föreslå före detta statsminister  ………………………..

….jag hade tänkt att ta in en artikel om sharialagar i Sverige men datorn ville inte publicera den!!! ? Ja de som bestämmer vad man får lägga ut………OCH jag tror inte att Sveriges folk vill ha honom som ny styrelseordförande, lika lite som man vill ha andra orättfärdigheter. Har Sveriges folk redan glömt eller inte förstått spelet med Pensionerna som Göran lade sin hand över…..Det går utför med Sverige.

2 thoughts on “Göran Persson…Swedbank…

  1. ja du det är hemska tider, och G P var en bov med sina orättfärdiga handlingar med pensionerna. Reinfeldt öppnade hela Sveriges famn och tog in sådana i landet som kostar mer än det smakar men det erkänns ej. Vi lever i en värld som är så smutsig. Jag står fortfarande utan boende och har varit i domstol 9 månader för att få bostad då jag är sjuk. Människor far mycket illa, vårdcentralerna fungerar ej, och mycket annat är fel, vi går emot kaos.Pensionärerna svälter ihjäl. Vad säger Gud om det? Jo det vet vi.
    Fridshälsningar Maria

  2. Göran Persson lånade pengar från Pensions kassan och tog ifrån, när han satt vid Statsminister Posten. Sedan gjordes en annan dum sak. Det var ju att Sjukpensionärer och vanliga Pensionen var ihop. Och var en gemensam grupp. Sedan skiljde Göran Persson får får getterna, vilket var att göra Sjukpensionärer totalt avhängda. ” Det som var bra var faktiskt fria Kollektiv trafiken han gjorde, för Miljöns skull skulle man kunna uttrycka och så fria folkliga Museum besök för folket. Men det rättfärdigar inte det med Pensionerna. Men sedan kom ju Reinfeldt och körde över Sjukpensionärer alldeles med Fattigpensionärerna med sin Straff skatt av extra skatt på de som. Inte hade något?. Gamla och sjuka börja leta Tomburkar i Papperskorgen, eller dog hemma i all tysthet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.