EUROPA? Försvarslöst framöver? Tanke…det finns olika slags krig

https://www.vaken.se/europa-star-forsvarslost/

civila som Ukrainas militär ukrainska militärens krigsbrott Greenwald Rysslands förstörelse Oroa er inte för pengarna Nato-länder krigsmateriel gemensamt vapenköp vapenpaket till Ukraina

Europa står försvarslöst (?)

2023-07-27

Maria: LÄS DETTA och SE VAD som sker nu och VAR vi kan tänkas stå, tänk till om Bibelorden också, om de sista tiderna. Bibeln talar om mycket svåra saker i sluttiderna, och ett 10-års-krig är inte tänkbart m m. Johannes Uppenbarelsebok är SVAR PÅ ALLA FRÅGOR.

Massmedia i väst propsar på att Ryssland måste falla. Svaret är mer vapen och mer pengar. Om inte Putin faller och Ryssland slås i bitar så kommer den onda Ryssen säkerligen att ta över hela Europa. Därmed pumpar västvärlden och Europa in alla tänkbara vapen och utrustning in i krigszonen. Att västvärlden skulle lyckats att krossa Ryssland, utan att tvinga fram ett fullskaligt världskrig verkar vara en overklig utopi som många människor hoppas på. Så länge den västerländska ”fria” propagandan påstår att det är möjligt så spelar det ingen roll hur overklig den idén är. Att prata om möjlighet till vapenvila och en fredlig uppgörelse verkar helt omöjligt. Ingen ide att ens försöka, anser man.

Bristen på soldater gör att både Ryssland och Ukraina tar in stora mängder legoknektar. Snart har vi en situation där Ukrainas vapen, soldater och utrustning helt är beroende på utländska aktörer. Man betalar enligt flera källor runt 10000-20000 kr per dag för en legosoldat. Många av dessa göms i statistiken och kan lätt kallas för frivilliga utländska soldater.

Det är för många människor tydligt att västvärldens militär-indistruella komplex de fakto inte representerar någon demokratisk ideal eller respekterar mänskliga rättigheter. De flesta har dock inte så stor erfarenhet av hur det är att leva i Ryssland. Det kan därför vara lätt att luras in i den Ryska propagandan och tro att det handlar om ett krig mellan det goda och det onda. Att leta efter hjältar och frälsare i svåra tiden är att vanligt fenomen. I likhet med Trump så har Putin en flytande romantisk retorik om onda dolda krafter som de vill bekämpa, men samtidigt så implementerar de båda agendan troget. Någonting vi kunde se under plandemin då båda pushade för vaccinering.

Själv har jag flera gånger argumenterat för idén att Putin och västvärldens ledare samarbetar i ett försök att bryta ned och kontrollera hela världen. Även om man tror att de har vissa meningsskiljaktigheter så ser jag inte att de centrala frågorna skiljer sig åt. Kanske är det ett gäng olika ”maffia-bossar” som tävlar om att ha störst territorium, men att de skulle vilja sin egen eller någon annans befolknings väl i tanken är enligt mig mycket långsökt.

Så vad är då det större målet med kriget i Ukraina? Om det nu endast är ett skådespel för gallerierna? Vi kan ju se på hur kriget påverkar olika faktorer. Först och främst så har många påpekat hur passande det är att kriget startades upp i en tid då allt fler började uppmärksamma de otroliga skadorna som det vårdslösa experiementen med mrna-vaccin har skapat. Sedan kan vi även se vikten i att kontrollera Ukrania, inte för att de ligger på gränsen till Ryssland, utan för att det är en potent militär utpost mitt i Europa. Vi ser även att Ukraina har mycket gynnsamma förutsättningar för att producera spannmål, någonting som västvärlden länge har försökt att lägga vantarna på. Även mineraler och andra naturresurser är eftersökta. Nu är deras restriktiva politik runt utländska investerare långt bortglömd och ett ohämmat uppköp av naturresurser sker på världsmarknaden.

Att se en framtida militärstat dit eliten bosätter sig i lyxiga bunkrar vid kusten och inväntar armageddon kanske inte är så långsökt. Vi ser även hur både Ryssland och Europa inför mer och mer censur och hårdare kontroll av den egna befolkningen. Lagar läggs till och grundlagar ändras. Ett kallt krig är en fantastisk möjlighet att skapa en lydig befolkning.

Det som jag dock tycker mig se är att Ukrainakriget används för att suga ut Europas befolkning. Vi ser det nu genom att priser skuter i höjden och kan försvara en nedgång av ekonomin och sämre levnadsförhållanden. Pengar som borde gå till skola och sjukvård flyttas istället till militärbudgeten eller skänks bort till Ukraina. Det som sedan verkar ske är att dessa vapen värda miljarder och åter miljarder bombas sönder i en otrolig hastighet. Detta sker i sådan hastighet att även om Bofors får ordrar att fylla på vapenförråden så hinner de inte producera nytt i önskat tempo. Det som slutligen kommer att stoppa kriget är att det inte kommer att finnas några vapen kvar alls på någon sida.

Min gissning är att detta är vad som eliten försöker att genomföra. Att avväpna både Europa och Ryssland. Inte för att undvika krig då kriget endast är en rökridå. När tiden är redo och man trycker på den röda knappen. Då kraschar bankerna och alla våra egendomar blir beslagtagna av eliten. Då blir alla suveräna länder barskrapade och måste godkänna den nya centrala digitala valutan med tillhörande qr-koder. Många kommer inte gilla det. Hela länder kan motsätta sig maktelitens tyranniska diktat. Då är det viktigt att det inte ska gå för något land att försvara sig. Oavsett vilka som får makten så finns det varken pengar eller vapen att motsätta sig de legosoldater som kommer för att implementera agendan. Troligen inflygna från Ukraina.

Mikael Cromsjö
Vaken.se

/Maria: ja detta är ytterligare tankar om sluttiderna och jag vet att de som läser här, de vet hur smutsiga spel som spelas nu, med människor som far illa och alla de som i snar kommande tid kommer att lida svårt, BIBELN BERÄTTAR MER än Privatpersoner som inte tror på Guds ord. –MEN SOM KRISTEN TROENDE SÅ TROR VI PÅ GUDS ORD och HAN TAR OSS IGENOM SLUTTIDERNA.

3 thoughts on “EUROPA? Försvarslöst framöver? Tanke…det finns olika slags krig

 1. X22 är en psy-op (psykologisk operation från den djupa staten).
  Rikbankerna i de respektive länder som har Covid-19/Agenda 2030 som högsta mål (med klimatagendan).
  Målet är att införa Lucifers assimilering.
  X-22 har inget med biblisk undervisning att göra utan är 200% desinformation.
  Rymdödlor=Bibeln har alla svar.
  Elohim=Bibeln har alla svar.
  UFO=Bibeln har alla svar.
  X-22 förespråkar för en politisk lösning på ett andlig problem ,nämligen,
  -Tada, MÄNNISKANS synd.
  Jag anser att det är människor som är Aliens skapade av Guds Ord som en förvaltare men valde att lyda Lucifer och fick då en underordnad plats i den
  himmelska hiearkin. Har väl Gud sagt?
  Bio-labben är också desinformation eftersom enligt min forskning är det Gp-120 glykoproteinet designades av Karolinska Institutet i Solna/Stockholm/Huddinge tillsammans med andra entiteter.
  Bibeln beskriver detta med vad jag anser Pharmakeia (Farmakos),
  dvs gift ompacketerat (Rockefeller) men som säljs som medicin.
  Trump var den som sålde häxgiftet, och jag personligen propagerar ständigt
  om jag har rätt eller fel (min uppfattning) att vaccinen ändrar ditt DNA och därmed är det en oerhörd stark kandidat för Vildjurets Märke.
  En genetisk (DNA) markör som gör att du framöver (och tidigare) kan köpa och sälja genom att scanna delar av ansiktet (pannan) eller delar av armen (handen/handflatan). Neuromuskulär avläsning är vaccinens mål och har en djupare transhumanistisk koppling.
  1.Initering
  2.Omvandling
  3.Assimiliering
  Och därmed har man X-22 sataniska ondskefulla plan i ett nötskal.
  Genom att ändra lite får man en lögn att bli en sanning.
  Detta är vad jag anser om X-22 som också Yrsa Häggström skriver myckte om.
  Men jag anser allt hon skriver om är en lögn, tack vare ovanstående och diverse bibliska analyser.
  Du kan inte lösa detta med tankar,känslor eller kunskap.
  Utan bara med 2 saker och på 2 olika sätt.
  Det kommer finnas 2 sorters människor framöver.
  Det gäller bara att se till att man själv (MEDVETET EGET VAL) att man hamnar i rätt fåra.

 2. Hej! välkommen hit. Det är många olika rapporter som flyger hit och dit, Ukraina kan inte vinna ngt s k krig, det är Ryssarna för stora för. Deap state kommer att fortsätta härja, se på USA vad de håller på med, de styr hela eller nästa hela världen och Sverige, vi är lydland under dem alla och kommande FN som blir världsregering. Kriget handlar om ekonomi och förstörelse,och att få vapen till Harmageddon,ja biolabb finns lite överallt och ger sina gifter över världen. Trafficing finns ju också under jorden med m. Världen är oerhört smutsig och Trump och Schwab och vår regering finns med i ledningen till NWO:s övertagandande. Läs mer här i kategorierna på sidan, mycket står om vad Gud redan sagt i sitt ord. NWO, WEF WHOS AGENDA 2030…. och mer. Snart kommer nästa s k pandemi 24-25…. /Hälsn Maria

 3. Om man läser X 22 rapporterna så förstår man att agendan att demontera ned och få deapstate att göra bort sig i olika delar av världen.

  Kriget i Ukraina handlar även om att ta hand om dessa BIO labb som utvecklar olika kemikalier.

  Men även att få trafficking att avslutas på olika underjordiska anläggningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.