EU och NYA VACCIN-AVTAL!

https://nyadagbladet.se/ekonomi/eu-ingar-nya-vaccinavtal-med-pfizer/

EU ingår nya vaccinavtal med Pfizer

 – AV SOFIE PERSSON

Montage. Foto: European Union 2021 – Source: EP/RF._.studio/CC by 4.0

EU-kommissionen ingår nya vaccinavtal med Pfizer och ett antal andra läkemedelsbolag för ”framtida globala hälsokriser” som ska innebära att läkemedelsbolagen ”snabbt kan starta produktion” vid ett nytt nödläge.

Det nya avtalet ska skilja sig från tidigare överenskommelser kring covidvaccin och omfattar mRNA-, vektor- och proteinbaserade vacciner, rapporterar Reuters. Bakgrunden till de nya avtalen, menar man, är att Europa behöver vara bättre förberett för framtida hälsokriser.

Avtalen innebär att företagen ska vara redo att reagera på en kris genom att hålla sina anläggningar uppdaterade och övervaka sina leveranskedjor, ”inklusive lagerhållning vid behov”, meddelade kommissionen i ett uttalande. Med andra ord skulle företagen ”snabbt starta produktionen” vid ett nödläge.

Pfizer kommer att ansvara för att producera mRNA-vaccin, spanska Reig Jofre (RJFE.MC) och Laboratorios Hipra SA ska producera proteinbaserade vaccin, medan nederländska Bilthoven Biologicals B.V. ska stå för vektorvacciner.

EU:s kommissionsordförande Ursula von der Leyen har länge varit pigg på inköp från läkemedelsjättarna och upphandlade bland annat så mycket som 2,4 miljarder doser av Pfizers kritiserade covidvaccin Comirnaty. Exakt hur mycket av EU-medborgarnas pengar som lades på detta undanhölls länge från EU-medborgarna, men läckta dokument avslöjade senare att det handlade om 15,50 euro per dos för en av leveranserna.

Vilka ekonomiska överenskommelser som innefattas av det nya avtalet EU-ledningen ingått i framgår inte i sammanhanget.

LIKNANDE ARTIKLAR:

Nu är det dags att dra öronen åt sig och börja TÄNKA TILL OM DE TIDER SOM KOMMER. DET KOMMER FLER ‘PANDEMIER’!! TÄNK ÖVER HUR ALLT ÄR OCH VAD DE HOTAR OSS MED.

KOMMER NI IHÅG VAD SOM HAR SKETT ? Förstår ni VAD BIBELN PEKAR PÅ?? Jo det som står ovan här i texten, PÅTVINGADE KATASTROFER angående HÄLSA. Varning.

4 thoughts on “EU och NYA VACCIN-AVTAL!

 1. 1.Hej jag läste för något år sedan om just Etiopien, och det skulle vara för att de var så många där och det skulle bli *LÄTTARE* för allt deras folk, men så tror jag inte det är och de är ju ganska fattiga också de flesta. Jag tror det är ett försök på något sätt som jag inte ännu har engagerat mig i. MEN ATT det blir förändringar det är klart, det är ju så och det är illa. /Maria

  2.Revbenen är väl magra men ändå goda antar jag och det kommer att bli såå galet framöver. Svenskar är så DUMMA och TYCKER ATT ALLT ÄR BRA! och nu ska de få den stora chansen att få vara med i spännande s a s krig. Det tycker männen bryter av mot vardagen… men ack, det blir på liv o död.

  3.Ja vilken konstig slump o tillfällighet allt det här med nya kvaxxin. Å vad trött jag är på valsen. ALLT VAXX är ju JÄTTENYTTIGT! säger de innan de dööör.
  O hjälp oss Gud att orka!!! /Maria

 2. The nation of Ethiopia has announced it will make the transition to mandatory digital IDs for all citizens, with the chief enforcement tool being the major banks. Using a World Bank-supported digital ID system with standards also approved by an eight-nation working group within the United Nations, all citizens of Ethiopia will need to have a digital ID in order to use banking services in the country by 2025.

  Etiopien?
  Vem hade trott det?…
  https://leohohmann.com/2023/07/16/more-nations-rolling-out-digital-ids-and-making-them-mandatory-for-citizens-to-access-bank-accounts/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.