Ett ord till dig/ Jesus är: Befrielse och hopp!

 

*

Kristus kommer åter, när vet vi ej men han kommer, och det kan vara snart.

Trots alla dåliga besked om världens fallna tillstånd och ekonomier och länder som rasar och elände på elände, /för vi är ju välinformerade om allt nu för tiden/ så vet den troende att den inte behöver fly för Guds vredesdom, den är för syndaren- inte för den kristne.

Det budskapet vi ska koncentrera oss på är befrielse och hopp, ja så skriver D Wilkerson i sin bok Festen är över- och ja, festerna är över och notan skall betalas.

Befrielse och hopp har vi i Kristus! Gud har allt under kontroll och hans folk behöver inte frukta!  Många tror att Gud är en tyrann men det är inte sant. Gud är god och rättvis. Människan däremot är många gånger en skrävlare och tror den äger universum. Sorgligt..

Befrielse och hopp! Befrielse och hopp!

Endast genom Jesus Kristus kan man nå frälsning och lära känna Gud och få evigt liv.

Befrielse och hopp!

Min svägerska i USA ligger för döden i cancer och har kanske bara timmar kvar att leva när detta skrives, vi pratade med släkten i kväll…vi hann aldrig dit under sjukdomen. MEN vi vet vart hon kommer! Hon kommer till Gud. Hon är frälst och får evigt liv. Halleluja! Befrielse!/ Tillägg: Min kära släkting gick hem till Fadern i natt./

*

1Th 1:10  och till att vänta hans Son från himmelen, honom som han har uppväckt från de döda, Jesus, som frälsar oss undan den kommande vredesdomen.

/Maria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.