Ett ord idag /Video om smutsen./ Jesus är Herre!

 

*

*Torka bort våra tårar*

http://youtu.be/O2fDDV7JW48  Gud varnar människan för ondskan, Gud vill att människor vänder om och tror evangelium. Gud vill se människor räddade från synden. Det är hans vilja. Han sände Jesus Kristus till oss som dog för våra synder. Gud berättar i bibeln om alla faror och synder som finns. Han berättar om lagen och om det gamla och nya förbundet.

Vem vill lyssna på hans vädjanden till människan?

Man uppfinner fler vapen, startar fler och fler krig, naturen slaktas mer och mer, och fler och fler människor dör i svält. Människan är grundlurad av satan.Världen ser ut som en dypöl, och i  den slänger man s k värdelösa människor, som inte kan göra rätt för sig.

Dessa rader försöker få människor att förstå att tiden är kort. Tar man sitt liv på allvar och vet vad det bör användas till? Det verkar faktiskt inte så, för hela världen är ju förljugen och de som säger sig vara kristna är också ute på fel vägar, de åker ju till exempel till Rom på det stora tåget till fördärvet. Jag följer inte med, jag stannar i Jesu famn. Det är tryggast där.

Se videon och se smutsen forsa fram och snärta till i ditt inre. Jag vet inte om allt ska ske inom en 3 eller 5-årsperiod, men så pass kan man förstå att Jesus kommer tillbaka och det dröjer nog inte vare sig 20 eller 50 år, nej det blir nog tidigare, är det många som anar.

 Bli omvänd till Kristus och rädda era liv, och följ Jesus, Herren.

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.