Ett ord idag / Jes 43:2 /Gud är vår starkhet

 klarhet.jpg

Kristenlivet är inte alltid en dans på rosor, och varför jag skriver en del om kristet liv och dess fördelar och konsekvenser, det är för att väcka människor.

Det är när man förstått vad det är att Följa Jesus, som man begriper resten också. Då menar jag att ta hans kors på sig och vandra med honom. Därför är inte det kristna livet en dans på rosor, det kan vara mycket tufft, till och med så tufft så att man kan bli dödad.

Nu kanske någon säger: Å måste du skriva så, att vara kristen är ju underbart. -Ja, visst är det det, men inte ALLTID, jag syftar på det man kan råka ut för.

Jesaja 43:2 är en vers som jag haft med mig sedan 1995. Då talade han till mig och sade: DU skall gå genom Eld och Vatten!  Ojdå, jag förstod ingenting, och jag kunde ju inte min bibel så bra då, men jag fattade senare, när helvetet bröt löst runt omkring mig.

Så därför vill jag säga: Gud varnade mig, han talade om att jag skulle få det svårt. OCH hade jag INTE varit frälst hade jag säkert inte levt idag. Gud räddade mig på fler än ett sätt. Därför:

Det KAN komma tider, då också det här ordet blir brännande aktuellt. Då kristenlivet långt ifrån blir en solskenspromenad. Då väldiga vatten och strida strömmar hotar fördränka en. Då man måste gå genom eld, som bränner och lågor, som hotar förtära en(för att man valt Jesus). Jo, då kan det kosta både liv och egendom att vilja höra Herren till.

Då är detta ordet gott att läsa och ha i sitt inre. /kommer nedan/. Det säger, att SÅ svårt får vi det aldrig, inte ens under förföljelse och tortyr, att inte Herren vet en UTVÄG för oss, Ja, *är nöden mycken, Gud dock större är.*

*När till dig i mörka tider, Hårda prov och tunga strider Höjas våra klagoljud, Övergiv oss ej i nöden, Stöd oss, led oss, och i döden Fräls oss från allt ont, o Gud.* /Och det är därför som jag är lite tjatig då jag frågar: Är du frälst och vet vad du bör göra? Vandra med Jesus, ge honom ALLT.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.