Ett ord idag/ flammor.com / Ta emot Jesus

  foto  Maria

-Världen i stort upplever just nu ett ganska fredligt tillstånd. Frågan som många bär på är: Kommer detta att bestå eller kommer krigshotet att öka?
Visserligen råder ett relativt fredslugn just nu, men det är ett mycket labilt läge som snabbt kan förändras. På flera områden i världen, inte minst i Mellanöstern är detta något man dagligen lever med.
Här passar Syriens president Assads ord bra som en beskrivning: ”Vi befinner oss i en tillfällig situation som antingen slutar i krig eller fred, det finns inget annat alternativ bortsett från dess två.” 
Citatet är hämtat från Ynet news den 25 mars och återger vad president Assad sagt på al-Manar television.
Citatet ger en bra sammanfattning av den spända situation som råder och som lätt kan explodera och förvandlas till ett krigstillstånd med oanade konsekvenser.
Nyhetskanalen Al-Jazeerah ger uttryck för hur pass allvarlig bilden är när man har följande rubrik på sin hemsida den 15 mars:    /Du läser artikeln i sin helhet HÄR: http://www.flammor.com/

 

För den som är vaken är det ingen nyhet att  det sker oerhört mycket runt omkring i världen. Det finns många spekulationer bland människor och många är rädda och vill inget veta. Jag har tagit med tre  s k nyheter här nedan som speglar det som faktiskt  sker och att bibeln beskriver skeendet i de sista tiderna, och för den som följer med i händelserna  vet vi att  t ex NWO är långt gånget.

Varning för ny Kreditkris (Sv) >>

Stigande vetepriser >>

Rockefeller ser ett kommande samhälle med diktatur >>

Jag tycker du skall titta på länkarna, man kan översätta de engelska…Guds Ord är sanning och skall tas på allvar och den allvarligaste frågan är dock: Har du det rätt ställt med Gud? Har du tagit emot gåvan han har förberett?   Frälsningen.

3 thoughts on “Ett ord idag/ flammor.com / Ta emot Jesus

 1. Det är häpnadsväckande att se att det finns två parallella politiska system i västvärlden. Det finns en nivå ÖVER EU och Sverige – nämligen de grupper och företag som förbereder EU, USA och (det som senare blir) Sveriges politik. Ledarskapet bland politikerna sitter i knä på dessa organ och går på deras konferenser. Det finns nästan ingen högt uppsatt politiker som inte är knuten till “det internationella samfundet”, som det Rockefellerorganiserade internationella politiken kallas i tidningarna.

  Gud gillar inte dessa spel. Och inte David som klagar över orättfärdigheten i Psalmerna.

  Den antikristliga mammon i en liten ask säljs oss som “frihet, jämlikhet och rättvisa”. Fascinerande att se hur pengar blir till handling på scenen världen. Ofta ljusår från demokratisk insyn.

  Pengar (utan politisk/andlig kontroll) leder till orättvisa och orättfärdighet. När vi inte lyssnar till Guds ord och varningar!

  Jag tror inte att folk som ifrågasätter detta parallella universum och kallar det för “konspirationer” och svarar “jag såg ett UFO igår” när man diskuterar det, förstår hur tight sammansvetsat politiken är med storföretagsintressen på internationell nivå, eller inser hur gigantiskt stora företagen är. Många verkar inte heller inse hur långt före oss dessa grupper är!

  När samhällspyramiden är färdigbyggd ska den rasa ihop, precis som Babels torn gjorde i Bibelns första Bok!

  Guds ord räcker: världen ska göras ny, när Gud bestämmer så!

 2. Hej Janne. Du ger oss alla värdefull information! För man behöver veta vad som pågår och vilka som styr!
  Nu vet vi att vi haf GUD med oss, men alla vet ju inte det så vi får komma med upplysning av bägge sorterna: Det finns frälsning!
  Det kommer svåra tider!

  Jesus kommer tillbaka.
  /Hälsn Maria

 3. Jag ögnade igenom Rockefeller foundation dokumentet. mkt intressant att organisationen ser den globala framtiden mer och mer som auktoritär! I texten beskrivs olika framtidsscenarior:

  1. Hög teknologisk polisstat som driver igenom sin vilja med tvång – vad som hände under svininfluensan ges som ett exempel (Rockefeller Foundation är nära knutet till FN och WHO:s arbete).
  2. Globala politiska samarbeten med transnationell karaktär
  3. Politiskt sammanbrott och växande terror, laglöshet
  (kanske det beror på att bankerna “äter upp” samhällena numera! Statens funktioner privatiseras)
  4. Lokala initiativ och lokala självständighet (folkligt motstånd mot den globala politiken)

  Summan av scenario 1-4 blir att framtiden ser kaotisk och ev. auktoritär ut. Folk kommer att fatta att globaliseringen är till för jätteföretag och oinsynliga institutioneroch bankerna och inte för alla.

  Vilken punkt (av 1-4) ser mest positiv ut? Jag håller på punkt 4 – lokalt motstånd och lokal självständighet!

  Rockefeller Foundation jobbar aktivt för Gmo (Den andra/tredje gröna revolutionen), befolkningsfrågor (det finns för mkt människor!), vacciner och förespråkar globala lösningar på människans problem.

  Rockefellerfamiljen äger oljeföretag (Exxon), Wall street banker och har jobbat för världsregeringen och global politik i ca 40 år i många slutna (CFR/Trilateral Commission/World Economic Forum/Bilderberg/Council of the Americas mfl) och öppna (FN) lobbyorganisationer.

  Organistatonen Rockefeller Foundation kommer ur Rockefeller familjens skattepengar!

  Om du vill veta något om globaliseringen byggs, googla dessa organ knutna till Rockefeller!

  Asia Society
  Bilderberg Group
  Chase Manhattan Bank
  Chicago University
  Corporatism
  Council on Foreign Relations
  Council of the Americas
  Kissinger McLarty Associates
  Kykuit – The Rockefeller family estate (Pocantico)
  Museum of Modern Art
  Peterson Institute (Institute for International Economics)
  Rockefeller Brothers Fund
  Rockefeller Center
  Rockefeller Foundation
  Rockefeller University
  Stone Barns Center for Food & Agriculture
  Trilateral Commission
  United Nations
  World Trade Center

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.