Ett Guds barn /Så vackert han skapat allt

Idag har jag bett om regn och nyss trodde jag att jag skulle bli bönhörd i denna hetta som råder… därför tog jag några bilder för en stund sedan, och det är märkligt hur molnen/bilden  förändras på några minuter…så små vi är. Gud har skapat allt så vackert och jag har alltid varit så fascinerad av moln–därför bilderna. Ha en välsignad kväll. /Kram  Maria

2 thoughts on “Ett Guds barn /Så vackert han skapat allt

 1. Hej Janne. jag hoppades på dunder o brak för det var så mörkt ett tag, plus dessa moln. ..
  Göteborg har väl haft en del regn, vad skönt.
  Ja vi har över 30 grader här och fruktansvärt kvavt, svårt att andas.

  Detta blir fjärde natten utan sömn, och härom natten hade vi en fladdermus!!!!! i sovrummet som flög in från balkongen, sade jag det?

  Menar du att ni har smogen kommer en klar dag? Ja då är det väl Chemtrail? antar jag, jag såg knepiga formationer på en klarblå himmel i förra veckan… Ja det är konstigt.
  Vatten vatten bara vanligt vatten
  Hälsn Maria

 2. Ser ut som vackervädersmoln som Gud skapat dem!

  I Göteborg har vi ånga och smog i olika formationer under en till synes klar dag. Alternativt är det aluminium och barium tillsatser från flygplanen. molnen har inga former och är lagrade över varandra på konstiga vis.är det väderprojekt på gång igen? Jag tror inte det finns något tokigare än dagens politiker! Gör man ånga – ett växthus för att sänka/höja temperaturen? Eller vad? Jag har försökt kontakta Smhi förra året. De förnekar att Sverige manipulerar med vädret. många andra länder gör sk. tester och jag är säker på att Sverige gör det också! Inte i Västerås idag i alla fall! Jättehärligt med 30 grader!!

  Vatten är rent och visar sig i atmosfären, inget galet i det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.