Ett Guds barn / Ordspr 23:23, Rom 8:38-39 Kärlek

  

Man har mycket att tacka Gud för, och nu idag har jag tackat Gud för att denna sidan är uppdaterad och fungerar som den ska igen. Därför kan jag fortsätta att sprida budskapet om att Jesus lever, och att han skall återkomma. Hoppas ni fortsätter att komma hit och läsa artiklar och annat..kommentera gärna inläggen                              Nu: Guds kärlek:

 

*Sök förvärva sanning, och avhänd dig henne icke, sök vishet och tukt och förstånd.*  Ords 23:23     Sanning vishet och förstånd och gudsfruktan är vad en människa skall söka, den finns hos Gud.

*Ty jag är viss om att varken död eller liv, varken änglar eller andefurstar, varken något som nu är eller något som skall komma, varken någon makt i höjden eller någon makt i djupet, ej heller något annat skapat skall kunna skilja oss från Guds kärlek i Kristus Jesus, vår Herre.* Rom 8:38-39

Många saker en människa kan få gå igenom kan få henne att tro att hon är övergiven av Gud, men så är det inte. Paulus förklarar att det är omöjligt att bli skild från Gud. För, den som älskar Gud, den lämnar han inte.

Ingenting kan hindra honom från att vara ständigt närvarande i oss. Vi är fullständigt trygga!

Om vi litar på hans underbara löften behöver vi aldrig mer vara rädda och osäkra.

Lättare sagt än gjort, säger du kanske nu, och visst är det så att man kan vara rädd och orolig, men vi behöver inte vara det FÖR Gud har kontrollen! /Maria

2 thoughts on “Ett Guds barn / Ordspr 23:23, Rom 8:38-39 Kärlek

  1. Ja Gud är annorlunda i allt. Världen är världen.
    Att få ledas av honom i allt- det är den stora skillnaden och livsavgörande för människan.
    Vi är förlåtna och kan glädjas i Herren var dag.
    /Maria

  2. Vi vill behålla ett fritt samhälle med tydliga lagar, rätt och välfärd för dem som behöver det. Ingen tar folk från gatan för att man spårat samtal på mobiler och läser transaktioner på nätet utan domstolsprotokoll. Det ska inte förekomma tortyr, valfusk, svepande och övergripande regelförändringar som snart är utanför kontroll; lanserandet av system som begränsar och fångar medborgarna i allt snävare och allt mer styrda banor som gynnar ett litet fåtal människor på andras bekostnad. Okontrollerat växande byråkrati och okontrollerade jätteföretag och en anda av: “Ta allt, medan det är möjligt!” är tidens melodi.

    Gud är helt annorlunda. Man får vila och ledas av Hans varsamma hand. Be och få förlåtelse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.