Ett Guds barn /Kärlek

 dsc00071.jpg

Hej och välkommen

Kärlek. Härligt ord. I dagens samhälle talar vi inte så mycket om kärleken till Gud. Därför vill jag ta upp det här. Att känna kärlek och tillit till Gud, ja så gör jag som Guds barn.

 

Gud har talat om att han vill ha vår uppriktiga kärlek, och de gåvor vi kan ge som tionde, med kyrkobesök, och att göra tjänst för honom, det skall vi göra för att vi älskar honom och inte för att få välsignelse.

 

Gud ser till ett uppriktigt hjärta, han vet vad som rör sig inom oss. Han ser så väl vad vi tänker och hur vi planerar. Om vi planerar att ge bara för att själva få, då vet han det.

 

Gud vill inte bara ha av vår tid, vår energi och våra pengar utan framförallt vår uppriktiga kärlek. Vi kanske kan blidka människor med gåvor (Ord 21:14), men inte Gud.

 

Som ett Guds barn har jag lovat att älska honom och att följa honom, att ge honom allt, och det tänker jag fortsätta att göra. Han går först för mig, han är den jag tänker på så fort jag vaknar, och hans namn säger jag det sista jag gör innan sömnen kommer.

 

Nej, jag är inte perfekt. Jag bara älskar honom mer än allt annat. Jag har lovat att alltid följa honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.