Ett Guds barn /Influensa, usch så trist

 

Hoppas att ni som besöker  denna sidan, (som just NU innehåller artikel nr 4 000) klarar er från den influensa som grasserar lite överallt—. Här hos oss har den härjat väldans kraftigt några dagar, och jag är mer än dålig, så du ser, en troende är inte förskonad från sjukdom eller elände….men Gud hjälper i allt.

Några ord:

*För Gud är allting möjligt; Så får jag tacksamt tro. Jag har ej rätt att bäva, När Herren är min ro.

Allt svårt och outgrundligt  Jag honom anförtror. Det är mig gott att veta, Att han är vis och stor.

Och mina glädjeämnen Jag lägger vid hans fot. Han är min gode Fader, Han tager allt emot. /R Zetterqvist

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.