En värld i brand/Gud är mäktig

 

HERRENS ORD BESTÅR. Lär känna honom!

http://www.youtube.com/watch?v=s4l2yY2r95g&feature=related Fill my cup Lord…det är gott att få vila i Herrens händer. Det är gott att få vara en troende i dessa tider, hur skulle det annars gå– Läs nedan vilken värld vi lever i och hur saker och ting planeras över våra huvuden, det är verkligen underbart att veta att över våra huvuden så finns det en stor och mäktig GUD som ser allting och hör allting och vet människors onda planer. Därför kan man som troende vara trygg och veta att tala med honom om allt, även om detta jag lägger in nu:

Microsofts grundare och en av världens rikaste män, Bill Gates, lägger fram en bild av en vänlig filantrop, som använder sina miljarder via sin stiftelse Bill & Melinda Gates Foundation till att ta itu med sjukdomar, lösa matbristen i Afrika och lindra fattigdomen.  På en konferens i Kalifornien nyligen avslöjade Gates en agenda för sina filantropiska befolkningsreduceringar.
Gates gjorde sitt yttrande endast till de som var inviterade till TED2010 Konferensen i Long Beach i Kalifornien, i ett tal med titeln ”Innovating to Zero” (införa förändringar till noll).  Tillsammans med den vetenskapligt absurda propositionen om att reducera av människor tillverkad CO2-utstrålning över hela världen till noll fram till år 2050, ungefär fyra och en halv minut in i talet deklarerade Gates: ”Först har vi befolkningen, världen har idag 6,8 miljarder människor, som är på väg mot 9 miljarder. Nu, om vi gör ett riktigt bra jobb med nya vacciner, sjukvård, reproducerande hälsoservice, så kan vi minska detta med kanske 10 eller 15 %.”  (Författarens markering).

På ren engelska, en av de mäktigaste männen i världen påstår klart att han färväntar sig att vacciner kommer att användas för att reducera befolkningstillväxten.  När Bill Gates talar om vacciner, talar han med auktoritet.  I januari 2010 vid Elitens Davos World Economic Forum meddelade Gates att hans stiftelse skulle ge 10 miljarder dollar (ca ¤7.5 miljarder) över den närmaste tioårsperioden för att utveckla och leverera nya vacciner till barn i u-länderna. 
Den primära inriktningen för hans multimiljarddollarstiftelse är vaccinationer, speciellt i Afrika och andra underutvecklade länder.  Bill och Melinda Gates Foundation är grundare av GAVI Alliansen (Global Alliance for Vaccinations and Immunization) tillsammans med Världsbanken, WHO och vaccinindustrin.  Målet för GAVI är att vacinera varje nyfött barn i tredje världen.
Nu låter det som ett nobelt filantropiskt arbete.  Problemet är att vaccinindustrin upprepade gånger har åkt fast för att dumpa farliga, dvs icke säkra på  grund av otestat eller obevisat skadliga. vacciner på en ovetande befolkning i den tredje världen när de inte kan bli av med vaccinerna i väst.  En del organisationer har antytt att det sanna målet för vaccinationerna är att göra folk sjukare och även mer mottagliga för sjukdomar och en för tidig död.

Dumpning av gifter i Tredje Världen
I efterdyningarna av den senaste onödiga Pandemi-deklarationen av faran för en global H1N1 svininfluensa, lämnades industriländerna med hundratals miljoner doser av otestat vaccin.  De bestämde sig för att bli av med de besvärande överblivna drogerna genom att sända dem till WHO, som i sin tur planerar att dumpa dem kostnadsfritt i utvalda, fattiga länder.  Frankrike har gett 91 miljoner av de 94 miljonerna doser som Sarkozys regering köpte från de farmaceutiska jättarna, Storbritannien gav tillbaka 55 miljoner av sina 60 miljoner doser.  Historien för Tyskland och Norge är liknande.
Som Dr Thomas Jefferson, en epidemolog vid Cochrane Research Center i Rom skrev: ”Varför ger de vaciner till utvecklingsländerna överhuvudtaget?  Pandemin har kallats tillbaka i de flesta delarna av världen.  Det största hotet i fattiga länder just nu är hjärt- och cirkulationssjukdomar, medan virus finns på botten av listan.  Vad är den medicinska orsaken till att donera 180 miljoner doser?” Influensa är likaledes ett mindre problem i länder med rikliga mängder av solsken, och det visade sig att den befarade H1N1-pandemin – ”nya stora pesten” – var den mildaste influensan som noterats hittills.
Vaccintillverkarna talar inte om de enorma skadorna på hälsan på nyfödda barn, inkl autism och neuromusculära deformationer, som har spårats tillbaka till de giftiga adjuvanterna och konserverinsmedlen som används i de flesta vacciner.  Många vacciner, speciellt multidoserade vacciner som gjorts billigare för försäljning till Tredje världen, innehåller något som kallas Thimerosal (Thiomersol inom EU), ett ämne (sodium ethylmercurithiosalicylate) som innehåller ca 50 % kvicksilver och används som konserveringsmedel.

I juli 1999 deklarerade USAs National Vaccine Information Center i ett pressuttalande, att ”De ökande effekterna av att injicera kvicksilver kan orsaka hjärnskador”. Samma månad kom alarmerande uttalanden från AAP och CDC till allmänheten om de möjliga hälsoeffekterna associerade med vacciner som innehåller thimerosal.  De rekommenderade starkt att thimerosal skulle tas bort från vacciner snarast möjligt.  Under direktiv från FDA Modernization Act från 1997 bestämde FDA också att spädbarn som fick flera vacciner med thimerosal kanske utsattes för kvicksilvermängder över och högre än de rekommenderade federala riktlinjerna.

En ny form av rashygien?
Gates inresse i befolkningsreduktion bland svarta och andra minoritetsbefolkningar är tyvärr inte något nytt. Som jag skrev i min bok Seeds of Destruction, så har sedan 1920-talet Rockefellerstiftelsen bekostat forskning i rashygien i Tyskland genom Kejsar Wilhelm-institutet i Berlin och Má¹»nchen, inklusive in i det Tredje Riket.  De prisade den påtvingade steriliseringen av människor i Hitlers Tyskland och naziidéerna om rasrenhet.  Det var John D Rockefeller III, en livslång förespråkare för rashygien, som använde sin ”skattefria” stiftelses pengar till att initiera befolkningsreducering neo-Malthusianoam movement genom sin privata Population Council i New York med början under 1950-talet.
Idén att använda vacciner för att i hemlighet reducera födelser inom den Tredje världen är inte heller den ny.  Bill Gates goda vän, David Rockefeller och Rockefellerstiftelsen, var involverade så tidigt som 1972 i ett stort projekt tillsammans med WHO och andra för att göra ett annat ”nytt vaccin” perfekt.  

Resten av artikeln läser du här:http://www.nyapolitiken.biz/medicin_o_halsa/vaccin-befolkningskontroll.html Jag är inte etthundra procent på att detta är sant men jag har mina aningar!!! om att det faktiskt är så.

Jag blir så förtvivlad:

över att människor inte vet, inte vill fatta, inte förstår att det pågår saker som inte skall pågå. Hur var det med svininfluensan, den “s k svininfluensan”? I mitt län blev det 157 000 doser av vaccin över..vart tar det vägen? Är diskussionen slut i och med att inga fler fall dykt upp och det är frid och fröjd? Nej det kommer knepiga och hårda tider.  Det finns ondska i världen, mer ondska än både du och jag kan förstå, därför måste vi vara så pass kloka att vi kan se igenom sådant som verkar vara så bra men som kan vara rena lögnen. Vi har en stor och mäktig GUD och han vet sannerligen sanningen, den som vi bör veta,och den får vi veta,när vi kommer till honom. Lär känna honom!

4 thoughts on “En värld i brand/Gud är mäktig

 1. Hej J-O Tack för din hälsning, dina ord! Att det inte är någon ordning på något och att inte människor förtår att det finns en Gud, det är inte klokt. Och Sverige skall inte ha något försvar, m m. Jag är så ledsen över allt som händer och över att inte folk är vakna nog att se och höra/förstå vad som pågår,därför får vi fortsätta försöka väcka dem som sover.
  Ja jag skall titta på bilderna/orden/länken som du ger mig här och man känner sig inte förvånad precis över allt som händer..Låt oss be..Varma hälsn Maria

 2. Tack Gudrun, för din snygga sida med viktiga budskap! Tänk om den ganska stora numerären av kristna kunde vakna upp och se att vi redan befinner oss i en sorts vedermöda med allt elände som sker i dagens värld. Titta bara vad som har pågått i snart tjugo år sedan det s k första Gulfkriget och ännu fortsätter. Amerikanska krigsmakten och dess allierade – där nu tyvärr Sverige ingår – har vräkt hundratusentals ton bomber och granater med verkansdel av utarmat uran (depleted uranium)över Irak, på Balkan och i Afghanistan. Oräkneliga människor, däribland även amerikanska och allierade soldater som finns i dessa länder, har fått bestående skador förutom att deras förmåga till reproduktion av friska barn är förstörd för århundraden framöver. Titta bara på en liten del av det elände som västvärlden åsamkar de arma människorna i de drabbbade länderna. Gå in på http://www.rense.com/general70/deathmde.htm Stålsätt dig och titta på bilderna och läs texten. Sverige räknas numera som delaktig nation i dessa krigsförbrytelser. Allt vad I viljen…o s v.

 3. Hej, är det inte vansinnigt så säg..Det måste vara djävulska människor i de där klubbarna och oj vad Gud kommer att göra rent hus med dem. Har inte sett filmerna men kommer att göra det, kan ta med dem här så får de som läser här se att det är sanningar som sägs här på sidan. Läste också att det svenska försvaret inte ska finnas för det ska finnas numera i USA m fl länder, hur många vet det då?
  Undra på att jag skriver om dårskaper…
  Tack Janne för din kommentar!
  /Maria

 4. De hade möte med varandra om hur befolkningsfrågan ska lösas (mitt under svininfluensan i somras) i “The good club”, som de kallar sig. Rockefeller, Gates, vännen Buffet, Oprah, Soros mfl.

  Den mest häpnadsväckande kommentarerna jag sett av NWO planerarna kommer från D Rockefeller själv:

  (ungefär)
  1. “Vi har alltid jobbat med befolkningsproblemen och nu lägger vi över ansvaret på FN att lösa dessa viktiga frågor som mänsklighetens framtiden beror av”.
  (Ur Tal på en FN middag, video finns på utube)

  2. “Jag vill tacka dig, Dick Cheney, för att du skyddat våra affärsintressen i Mellanöstern under de här 8 åren.”

  (=Irakkriget och Afghanistankrigen skyddar Exxons oljeintressen!)

  Cheney såg rädd ut när han kom fram och skakade hand med David R! (Video finns på utube)

  Det här är en dump.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.