En värld i brand /Valuta, Kriser m m

 

 

 

   JESUS är Herre

 N.M. Rothschild Group -den dolda handen bakom världsekonomin 

Vad är kolonialism? Det är när vissa länder görs till slavar och beroende av några få privatpersoner.
De går med på avtal och hamnar i beroendeställning, för att de tror att de ska tjäna på det eller för att de redan befann sig i underläge. De som är brukspatroner och godsägare bestämmer villkoren och förutsättningarna för de som inte har makt.
Dessa män korrumperar landets ledare som de ger fördelar och pengar för att hålla dem lojala.
Den ekonomiska krisen i USA borde få folk att inse att att den amerikanska ekonomin styrs från utlandet. Borgenärerna, de finansiella institutionerna, transnationella företag och banker vill förstöra den fria marknaden och ta kontroll över allting. Man har medvetet lånat ut för mycket pengar för att man vet att det tillslut kommer leda till kaos. Så på grund av detta kommer världen att behöva en reglerings “polis” för att se till att något dåligt inte händer med ekonomin igen. Några enstaka privata ägare i toppen (Sir Evelyn de Rothschild) har en vilja att få sitta med i fina internatonella kommitéer som ska övervaka världsekonomin som ett slags lagstiftande och reglerande poliser. Men först ska de skapa valutakrascher, instabilitet och en global lågkonjuktur.

Kanske ett tredje världskrig. Sen kommer folk vilja ha reglering. Det kommer ju ändå att ge sken av att vara samma fria marknad som innan./ Vi vet hur det ska gå enligt bibeln.  Anm Maria/
Kina används nu som testland för hur hela världen kommer fungera om några år. Kommunism och hänsynslös kapitalism, fascism samarbetar och styr landet.
Just nu ser vi konsekvensen av bedrägeriet Federal Reserve System som startade i USA 1913. Kanske hinner de dessutom få systemet nedstängt innan folk får veta vilka banker som i nästan 100 år har förvaltat och otillbörligt utnyttjat de amerikanska folkets valuta, dollarn.

Alla världens valutor och ekonomier står idag under inflytande av några få. Det är resultatet av århundraden av kolonialism. Brittisk imperialism och handel med krig. Glöm inte att USA började som en brittisk kolloni. De senaste århundradena har Storbritannien dominerat världshaven och handeln. Rothschild, en tysk familj har dominerat bank och finansvärlden i Europa de senaste två hundra åren.

Idag kallas det globalisering.  /NWO anm Maria/

 Eftersom de har kontroll över så många banker kan man säga att världen idag fungerar som en koloni åt dem. Så länge vi har lån och tillgångar placerade i vilken bank som helst är det i slutändan de som vi anförtror oss åt. Om vi skulle betala tillbaka lånet och ta ut våra pengar ur banker och fonder och investera dem i självförsörjande gårdar och hushåll med sol eller vindenergi och börja köra elbilar drivna av egen el förlorar de makten.
De vill ha ett polissamhälle och de vill att upprörda känslor ska leda till våldsamma upplopp kring demonstrationer. De vill att vi inte ska gilla våra politiker. Det finns redan massa youtubevideor som ska få folk att hata. Gå inte på det. De spelar alltid båda sidor i ett krig. När medelklassen tänker göra uppror har de redan släpat fram giljotinen och vill hjälpa till.
Börja odla egen mat istället och prducera egen el.

Deras familjebiografier ger illusionen att deras förmögenhet har minskat. Men forskare uppskattar deras förmögenhet till något mer än hälften av alla världens tillgångar. Deras namn finns inte med på listor över världens rikaste. De är mycket sällan på TV. Alla regeringar, transnationella företag, toppskikten i finansvärlden och media är lojala mot dem. Just därför kan de hålla sig dolda men ändå ha ett stort inflytande.
Den dolda handen bakom världsekonomin.
Mellan 1820 till 1850 finansierar Rothschild järnvägarna i Österrike och Frankrike. 1840 i Storbritannien jobbar Rothschild som guldmarknads mäklare åt Bank of England. De börjar importera nyuppdagat guld från Kalifornien och Australien.
http://privatebankingandtrust.rothschild.com/timeline698e.html?id=203&mid=201
Under 1875 finansierar Lionel de Rothschild i hemlighet den brittiska regeringens andel i Suezkanalen.
Mellan första och andra världskriget finansierade de Londons tunnelbana

Under lång tid har de gift sig med sina kusiner för att behålla kontrollen över sin förmögenhet. Den globala konjunkturnedgången 2008 var konstruerad av dem. Efter tredje världskriget som de snart kommer att utlösa så kommer den andra hälften att vara under deras kontroll. Men de vill ha mer. De vill sätta ett chip inuti dig och äga dig. De äger så mycket media så att de kan göra chip-implantat trendiga.

 
 
Baron David de Rothschild, chefen för Rothschild Bank:
Den ekonomiska krisen kommer att medföra en ny världsordning, världsregering. Rothschild har hjälpt den Brittiska regeringen sedan de financierade Wellington.
http://www.turkishforum.com.tr/en/content/2008/11/13 
 
 Vilken är den bästa och största konsumenten en marknad kan ha för att stimulera ekonomin?
Ett världskrig.

Inget av dessa företag säger sig stödja vapenhandel eller krig. Alla vill ju ha goodwill och en fin fasad utåt. Dessutom jobbas det mycket med korsägande, fusioner och namnbyten, byten av logotyper så det är svårt att säga exakt vilket företag som gör vad.  /MER info kommer , jag uppfattar att det är så här det är, därför dessa inlägg /Maria, med tillåtelse från Carl Grindes blogghttp://lanksamling.se/blogg/worldwar3.html

2 thoughts on “En värld i brand /Valuta, Kriser m m

 1. Hej Janne. Visst ska man ha tid över att titta på dessa saker som är Makthavarnas värld, vi måste ju kunna tyda deras spel, desto lättare förstår vi vad som händer och sker.
  Det är otroligt vad man har lärt sig mycket genom åren, att se det fula spelet. Jag hoppas människor tar till sig information som finns lite överallt och tänker efter.
  Det är så gott att ha Gud som styr över allt, och han är inte glad åt dessa människors handlande, tänk om de visste att han ser dem hör dem o vet vad de planerar, sedan tidernas början visste han!
  En dag får de verkligen bekänna färg över alla sina orättfärdiga handlingar. Jag skulle inte vilja vara i deras kläder då.
  Tack gode Gud att du bevarar oss och besyddar oss!
  *Men vi som höra dagen till, vi må vara nyktra, iklädda trons och kärlekens pansar, med frälsningens hopp, såsom hjälm.* 1 Thess 5:8
  /Maria

 2. Vi som har sett några av schack-stegen de här uberrika klanerna gör, vilka politiska projekt de stödjer, vilka institutioner de lanserar, vilka revolutioner de planerar, vet att världen av dessa ses som “sin värld”, inte vår värld. Och många på karriärstegarna i finansvärlden och politiken finner sig i detta. Många auktoritets och traditionsbundna människor på jakt efter en internationell karriär jagar på gamla imperiers upptrampade jaktmarker – i Afrika, Mellanöstern, Centralasien.

  Några tecken på att den gamla adelns värld fortfarande är dagens:

  * Afghanistankonflikten, var en av Brittiska imperiets krig på 1800-talet och är det än i dag. Då var det en region med symboliskt värde (kontroll av gränsen mellan Asien och Europa, Europa och Mellanöstern, Ryssland och Asien – den som kontrollerade Afghanistan kontrollerade handelsvägar till och från Asien) och man slogs om opiumet. Också idag.

  * Gas- och oljeledningar och råvarikonflikter och upprättandet av handelsvägar i Centralasien: i Azerbaijan och Iran (Persian oil=BP idag) är lika framträdande i idag som år 1905.

  * Palestinakonflikten och Sionismens konflikt om markrättigheter i det förlovade landet är gammal. Den judiska Rothschildklanen var Sionisternas ledare i Israel i början av 1900-talet.

  * FN, FN:s banker och miljökassor och Rothschildarnas hemmaarena. IMF/World bank/GEF/The Marshall Plan/Bretton Woods etc.

  Tro det eller ej! FN är mycket mer ett privat brickspel om världen, än vi ana oss till. Läs lite om de här fascinerande ämnena! Om du har tid över!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.