Ekonomi/Guldet.. och: VAD är pengar?/Kontantlöst

En informativ artikel

Artikeln/Texten, (från:Liberty Silver) är skriven av gästskribenten Erik Forsell från Axier.
Ett av årets favoritsamtalsämnen har varit det stigande guldpriset som lockat allt fler investerare till köp.   …Läs mer:

LÄS HÄR OM GULDET:

http://www.libertysilver.se/articles/gspart42         Och:

Är pengar något absolut nödvändigt för oss? De flesta säger ett ja på den frågan. Vad gör vi då vi får ett kontantlöst samhälle? Frågan är brännande i människors tankar.
Enligt en artikel som du får länken till här nedan, så säger den att SVERIGE är närmast ett Kontantlöst Samhälle.

Om Pengar kan du alltså  läsa i länken-  en berättelse-  nog så viktig-  om vad pengar ÄR:

Det kontantlösa samhället
Penningmängden i Sverige

Den total mängden pengar i Sverige uppgår enligt SCB:s senaste rapport till 2 163 215 miljoner kronor. Av dessa består 94 480 miljoner kronor av sedlar och mynt. Andelen sedlar och mynt uppgår således till 4,37 % av den totala penningmängden i Sverige. Resterande 95,63% utgörs av elektroniska pengar som endast finns som en elektronisk siffra.  Se statistik i länken:

http://www.libertysilver.se/articles/gspart43     Ta del av denna information!

_________________________________
Jag vill bara påminna om vad GUD säger om pengar. I bibeln kan vi läsa om avguden pengar – guld. Se också D Wilkersons bok SYNEN om just länders/världens ekonomi, alltså ekonomisk förvirring..Jag tror att du i länkarna ovan kan få en bättre uppfattning om vart vi verkligen är på väg och konsekvenserna vi kommer att leva i då kraschen kommer. En tecknad film om pengar ser du här:

http://www.youtube.com/watch?v=iwW3EZIPXe0&feature=player_embedded#!

I Bibeln står det : Exo 20:23  I skolen icke göra eder gudar jämte mig; gudar av silver eller guld skolen I icke göra åt eder.
Exo 32:24  Då sade jag till dem: ‘Den som har guld tage det av sig’; och de gåvo det åt mig. Och jag kastade det i elden, och så kom kalven till.”
Exo 32:31  Och Mose gick tillbaka till HERREN och sade: “Ack, detta folk har begått en stor synd; de hava gjort sig en gud av guld.
Deu 7:25  Deras gudabeläten skola I bränna upp i eld. Du skall icke hava begärelse till det silver och det guld som finnes på dem, och icke taga något av detta för din räkning, på det att du icke må snärjas därav; ty en styggelse är det för HERREN, din Gud.

Deu 17:17  Icke heller skall han skaffa sig hustrur i mängd, på det att hans hjärta icke må bliva avfälligt; och icke heller skall han skaffa sig alltför mycket silver och guld.

/Maria/    Välkommen tillbaka hit.

4 thoughts on “Ekonomi/Guldet.. och: VAD är pengar?/Kontantlöst

 1. TACK för denna information! Ja det är en best, ett odjur- Gud och Guds ord har rätt, tänk att detta står i bibeln. Vad GUD är god som upplyser sina barn om hur det egentligen är, Å vad jag önskar alla vore frälsta!!!!!!!!!!
  Blessings/Maria

 2. jag satte ihop de tio-tolv programmen som vi diskuterar och kollade interaktionen mellan dem. Det framgick en mänsklig kropp ur linjerna mellan systemen. NWO är en organism – en best; ett odjur på bibelspråk.

  Kontantlöst samhälle är ett av de tio systemen, det kommer inte ensamt. Systemen är nära förbundna med varandra. Det är ett samhälle över våra samhällen. Över våra huvuden.

  Agenda 21

  Biotech Geoengineering Eugenics (softkill)

  Cashless society RFID Global central banking

  Neo liberal world trade

  Terrorism Corporatism Global Religion

 3. Ja det där om kontantlösa samhället har vi diskuterat ett tag…Ja det är så som du säger…jag vill hålla i min plånbok själv, jag vill inte bli styrd!Det är inte ngn rånrisk det handlar om, det är ett bestämmande över våra huvuden! vi fråntas rätten att tänka och agera själva! Det är horribelt!
  NEJ jag vill inte att bankerna eller politikerna ska styra mig eller ngn annan. Kan vi inte ta vara på oss själva? Svar: det verkar inte så…

  NWO är här.

  /Maria

 4. I Uppsala gör affärerna just nu en drive för att göra sig av med kontanter. Helt klart håller kontanter på att fasas ut i en process mot elektronisk global valuta (som sagts oräkneliga gånger!).

  Jag tänker så här: När vi betalar med kort, vilka håller i plånboken? Svar: banken. När vi betalar med kontanter, vem håller i plånboken? Svar: du själv.

  Vad kan alla dessa samarbeten och aktiv planering mellan politiker och företag leda till, sedan vi gjorts oss av med kontanter (för att bankerna tycker det är säkrare!)?
  Jo, det kan leda till att bankerna och politikerna vill göra saker med din plånbok som du inte vill!

  Vill du att bankerna/myndigheter ska kontrollera din konsumtion, hur du handskas med pengar? (För att klara rånrisken, som snart blir kidnappningar istället. För att klara konsumtionsmål och klimatpolitik och rädda världen från överkonsumtion osv) Handla då med kort, endast.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.