Ekonomi/ Mark of the beast/ All världens ekonomi

 

 

He knows all about it

 

Joseph Candel/Mark of the Beast

The technology needed to institute the coming “mark of the Beast” economic system, as foretold in the Bible, is progressing rapidly. So is the media campaign that will help put it in place. As governments worldwide debate the use of microchips in national ID cards and passports, as RFID (radio frequency ID) chips gain more widespread use commercially, and as microchip implants in pets and even humans become more common, new questions are being asked and old debates are being reopened. This month’s question:

Could national ID cards be the mark of the Beast?

____

Översättn

Den teknik som behövs för att införa det kommande “vilddjurets märke”  det nya världsomspännande ekonomiska systemet, som är förutsagt i Bibeln, går snabbt.  Mediernas kampanjer är det som kommer att hjälpa till att sätta den på plats. Som regeringar världen  över debatterar  användning  av mikrochip i nationella ID-kort och pass, som RFID (Radio Frequency ID) dessa får mer utbredd komersiell användning , och som mikrochip implantat i husdjur och även människor blir allt vanligare, nya frågor ställs och gamla debatter håller på att öppnas på nytt. Månadens fråga är:

Kan nationella ID-kort vara vilddjurets märke?
/

Det tål att tänkas på om det är chip som skall inplanteras i oss eller om det är de nya smarta telefonerna som är vilddjurets märke, Vilddjuret kan du läsa om i bibelns Uppenbarelsebok och det handlar om det ekonomiska kaos och det nya ekonomiska system som ska förmodas rädda världen, men sänker den. Trevlig läsning? Inte alls, men nödvändig. Läs mer här (engelska):
http://endtimeinfo.com/2011/01/biometric-id-cards/
HÄR får du mer info plus video: http://www.youtube.com/watch?v=3xQIccUj3OQ    PREDIKAN på svenska

Året 1983 predikade John S. Torell en predikan som hette ”VILDDJURET.” Det har nu gått 28 år sedan dess och mycket har hänt både i de kristna församlingarna och I världen. Förutsägelserna som blev sanna!
Det är gott att veta att Gud har all kontroll över skeenden som kommer framöver, bara det han tillåter det sker, även om det inte är trevliga saker. Han håller världen i sin hand till slutet.  /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.