Ekonomi /L Williams, the elite speak/Jesus är livet

 

…… snart kommer euron!?
http://www.youtube.com/watch?v=L1SNyAlsXDY

Se denna film om ekonomi, det finns de som har information och vill ge ut den. Vad står vi inför, och vill vi veta det? Vill du veta? Lyssna då på L Williams

Hoppas denna filmen och fler kan ge bra information, mycket pågår ju bakom kulisserna så att säga…  Ja nu har jag lyssnat på denna video väldigt noga,  och det handlar om N W O, jag kan inte säga det tydligare än att det är ett övertagande av allt, ett övertagande av vår värld, av NWO och vem den är/den nya världsordningen/ kan du nog räkna ut, på denna jorden, man blir så fruktansvärt äcklad av dessa konspiratörer som visar oss händelserna i förväg, t ex orkaner, Oljekatastrofer, översvämningar, allt finns på deras agenda och en massförstörelse är deras mål. Håll din lampa brinnande, håll Guds ord högt, det är det enda vi har!

/Maria

Hörde att Sveriges ekonomi är lika stark som Pippi Långstrump…och Anders Borg är så glaad. Vilken fars!/min uppfattning…./M

6 thoughts on “Ekonomi /L Williams, the elite speak/Jesus är livet

 1. Ja Jesus är underbar. Vilka hemska saker det finns, och det är som en rysare att läsa o höra det.
  Världen är i skakning, inget tvivel om det, och den kommer väl att skaka ett tag till. Det som är gott att veta är att Gud har allt under kontroll!
  Inget kan ske som inte han känner till.
  Det finns många därute som inte är att lita på och då är det gott att veta att vi kan lita på Gud. ALLTID!
  /Maria

 2. JESUS är helt annan! Vilken befrielse att se det!
  Vad underbart att få se skillnaden och hålla sig till någon som verkligen har medlidande och förlåtelse!

  Av de här AK figurerna predikanterna på din sida brukar spekulerar i, så är dr K. en klar aspirant på titeln:
  Hans historia är full av mord och CIA-raider, kemisk krigföring mot kommunister, Pol Pot, Chilekuppen och Watergate, konsult för bankerna i rakt nedstigande led, av judisk börd och tydligen intresserad av både det ena och det andra i preferenser, kopplingar till den tyska storhetstiden (ursprungligen tysk), lobbyist för megakorporationer i många år i Kissinger Associates och konsult på JP morgan och Rockefellers vän, medlem av Bohemian Grove, CFR, Bilderberg ordförande, säkert frimurare och kabbalist. Dyker upp som en kanin ur hatten, precis vid rätt tillfällen, rådgivare som han är i mer eller mindre varje amerikansk regering sedan 1950-talet!!!

  Relationer med Kina har han och de slutna businessgrupperna arbetat hårt på ända sedan 70-talet. Förstår att han kan känna sig lättad när Hu Jintao sätter sig vid bordet och vill öppna Kina för utlandet. Något som ingen hittills egentligen lyckats med i historien! “Vi är ute efter att bygga en värld, inte skaka den”, säger han idag. Ja, vad ska man säga om det? Om DR K. inte skakar/skakat världen sedan han dök upp, vad är det han gjort då?

  Tack för mig! Nu ska jag vila lite från ämnet! Praise the LORD! 🙂

 3. Hej Janne, världen är så galen och sjuk, ner är upp och upp är ner. Jag kan bara bekräfta att det är som du slriver här, vi har gått iegnom denna taktik och smutsiga spel tusentals gånger och det fortsätts bara bekräfta att det inte är vi som är konspiratörer, nej, det är de som styr världen
  Ja, tyvärr så blir det värre, och vem är jag att skriva det då? Bibeln, Guds ord har alla svar, vi vet hur det är och hur det blir, 1929 är en droppe i havet, ett sandkorn mot det som kommer.
  Ja det kan låta negativt, men när man ser detta hända och som skall ske, ja vad säger man då? skall man ljuga om den sanning som Jesus lärt?

  Nej. Till besökaren här på sidan: Se fakta i ögonen och fly för ditt liv till: JESUS! /Maria

 4. (Dagens citat!)

  “We´re working to build a world. Not shake it!”
  (Henry Kissinger på party med Hu Jintao på US-China Business Council, 20/1 2011)

 5. Euro – dollar ner – Kina, global valuta upp)

  Fascinerande att se hur båda stora valutorna filas i kanterna samtidigt – både Euron och dollarn är under samma sågtänder. Som på ett tecken vänder sig västvärlden till Kina som den nya “ringledaren”. Spanien, Storbritannien, USA mfl handlar med Kina och kapar i offentlig sektor samtidigt, som ett led i den “ekonomiska återhämtningen.”

  Flera artiklar i veckan antyder att Kina är framtiden för västvärlden – en auktoritär koloss som inte tål kritik hyllas. I Washington fladdrar kinesiska flaggor längs Pennsylvania Avenue och Obama bugar och andas morgonluft.

  Redan 2009 firades Republiken Kinas 60 års dag i Washington.

  http://www.chuckbaldwinlive.com/c2009/cbarchive_20090909.html

  USA och Kina hand i hand – vem trodde att vi skulle få se detta? man måste nog vara en en speciell sort för att njuta av ceremonierna. En hel del pågår vid sidan av dem…

  Sverige kan också låta Kina betala våra räkningar…
  om nu den goda trenden inte håller i sig, vill säga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.